Vartija, 360 Security Solutions Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kesätöihin järjestyksenvalvojaa sairaalaturvallisuuden toimeksiantoon Poriin. Tehtävässä edellytetään vartijakorttia ja järjestyksenvalvojakortti, sekä vähintään vuoden työkokemusta.

Kesän aikana työtä on tarjolla lähes täysipäiväisesti. Tehtävään valitulla henkilöllä on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä myös kesän jälkeen.

360 Security Solutions Oy on satakunnassa toimiva turvallisuuspalveluyhtiö. Työllistämme tällä hetkellä yli 120 henkilöä eri puolilla Satakuntaa. Palvelujamme ovat vartiointi, järjestyksenvalvonta, aulapalvelut, piirivartiointi, hälytyskeskuspalvelut, turvasuojaus, HSE- valvonta, sekä turvallisuuskoulutus- ja asiantuntijapalvelut.

Tuotamme turvallisuuspalveluita mm. teollisuusalueilla, satamissa, kauppakeskuksissa, sairaaloissa, tuomioistuimissa ja aulapalvelukohteissa. Lisäksi piirivartiointiyksikkömme palvelee satoja asiakkaita Satakunnan alueella.

Asiakkaitamme ovat mm. Rauma Marine Constructions Oy, Euroports Rauma Oy, oikeusministeriö, BASF Battery Materials Finland Oy, Kaanaan Teollisuuspuisto, Senaatti Kiinteistöt, Satakunnan Hyvinvointialue, Länsi-Suomen Osuuspankki, Porin Puuvilla Oy, Satakunnan Osuuskauppa, Kesko Oyj ja Porin kaupunki.

Yrityksellemme on myönnetty ISO 9001:2015 standardin mukainen laatusertifiointi, ISO 45001:2018 standardin mukainen työterveys- ja työturvallisuussertifiointi ja ISO 14001:2015 standardin mukainen ympäristösertifiointi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jari.makipaa@360solutions.fi