Psykologi, kasvatus- ja perheneuvola Kurikka, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2024
  • Hae viimeistään 6.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on haettavana psykologin virka Kurikan kasvatus- ja perheneuvolassa.

Haemme psykologia Kurikan kasvatus- ja perheneuvolaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittämismahdollisuuksia tarjoavan psykologin tehtävän, jonka tueksi saat osaavan, innostuneen ja välittävän työyhteisön. Nyt haettavana oleva psykologi tulee palvelemaan hyvinvointialueen eteläisen alueen (Ilmajoki, Kurikka, Kauhajoki) asiakkaita siten, että toimipiste sijaitsee Kurikassa. Kurikan kasvatus- ja perheneuvolassa työskentelee nykyisellään kaksi psykologia, sosiaalityöntekijä ja perheterapeutti. Kesällä 2024 ollaan Kurikassa käyttöönottamassa perhekeskukselle täysin uudet toimitilat, joihin myös kasvatus- ja perheneuvola jatkossa sijoittuu.

Lisäksi tulet olemaan osa koko hyvinvointialueen kasvatus- ja perheneuvolapalveluja. Tavoitteenamme on hyödyntää henkilöstön erityisosaamista parhaalla mahdollisella tavalla.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin tiimityöhön, kuin itsenäiseen työskentelyyn. Kasvatus- ja perheneuvolassa psykologin tehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain mukaisen kasvatus- ja perheneuvonnan rinnalla myös terveydenhuollon tehtäviä (perustason lasten ja nuorten tutkimus- ja mielenterveystyötä). Käytettävissä on myös toimivat, moniammatilliset konsultaatiokäytänteet erikoissairaanhoidon lasten- ja nuorisopsykiatrian kanssa. Joustava työaika ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista. Tarjoamme myös mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/590226/fi_FI