Lähihoitaja, Honkalampi-säätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitajan sijaisuus, asumisyksikkö Kalkku, Tampere, Honkalampi-säätiö sr

Hei sinä lähihoitaja, tule meillä Kalkun palvelukotiin kylään katsomaan olisiko tämä tuleva työpaikkasi. Meillä on avoinna ohjaajan sijaisuus ajalle 6.5.- 31.10.2024. Kannattaa kysyä myös lyhyempiä pätkiä. Kulkeminen meille on helppoa niin bussilla, kävellen kun autollakin. Bussi numero 7 pysäkille on matkaa 280 metriä ja pihassamme on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.
Asumisyksikössämme asuu 15 kehitysvammaista henkilöä. Sinun ja 11 muun lähihoitajan sekä sairaanhoitajan tehtävänä on luoda asukkaille mielekäs ja turvallinen arki. Lisäksi Kalkun kodissa työskentelee kaksi kotiavustajaa ja palvelukotivastaava.
Meille työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Työn ehtii tekemään hyvin ja asukasta kunnioittaen. Perustyön lisäksi myös muulle toiminnalle jää aikaa. Tarvittaessa myös palvelukotivastaava hyppää mukaan perustyöhön. Kuuntelemme ja toteutamme toiveitasi listasuunnittelussa ja myös osa-aikaisuus on mahdollista elämäntilanteesi mukaan.
Palkkaluokka on G20C ja sen päälle maksamme määräaikaista saatavuuslisää. Työaikana on jaksotyöaika.
Ole yhteydessä palvelukotivastaava Mariin 22.4.2024 mennessä, tai tupsahda meille kylään.
Haethan pian, sillä aloitamme haastattelut ja mahdollisesti teemme myös valinnan jo hakuaikana.

Mari Ikonen 0400299787
mari.ikonen@hl-s.fi

Työpaikan osoite: Juoksuhaudankatu 7 Tampere

Kalkku, Tampere - Honkalampi-säätiö

Voit tutustua Honkalammen asumispalveluiden elämään Facebookista: https://www.facebook.com/Honkalampi-Asumispalvelut-105533941013904/
Tule mukaan tekemään pykälää parempaa maailmaa!

Me honkalampelaiset pidämme huolta siitä, että unelmien toteuttaminen ei jää olosuhteista tai tuen puutteesta kiinni. Jos olet samaa mieltä, liity joukkoon tekemään työtä ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi.
www.honkalampi.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta