Isännöitsijä Ouluun, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme on valtakunnallinen isännöinnin ja kiinteistökirjanpidon palveluita tarjoava yritys, joka on toiminut alalla jo 40 vuotta. Etsimme nyt heidän Oulun yksikköönsä vahvistusta nimikkeellä

Isännöitsijä Ouluun
Isännöitsijänä vastaat asiakkaiden arjen sujuvuudesta. Vastaat myös asiakasyhtiöiden toimintakyvystä, hallinnosta ja taloudesta. Isännöitsijänä valmistelet kokouksia, varmistat tehtyjen päätösten toimeenpanon sekä huolehdit viranomaisilmoitusten, kokousdokumenttien ja kilpailutusten tekemisestä. Asiakassalkkusi tulee koostumaan pääasiassa asunto-osakeyhtiöistä.

Toivomme henkilöltä vähintään muutaman vuoden kokemusta asunto-osakeyhtiöiden ja/tai vuokrataloyhtiöiden isännöinnistä. Sinulta löytyy myös ymmärrystä taloyhtiöiden hallinnollisista tehtävistä ja omaat asiakaspalvelullisen asenteen. Taloudellinen ja tekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle nykyaikaiset työkalut, viihtyisän työyhteisön sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet. Asiakkaamme panostaa henkilöstön työhyvinvointiin ja työssä on myös etätyömahdollisuus. Tehtävän palkkaus määräytyy henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Oulu, hybridityö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3579027-isannoitsija-ouluun