Tuntiopettaja, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, Etelä-Karjalan koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Saimaan ammattiopisto Sampo hakee puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tuntiopettajaa Lappeenrannan toimipisteeseen 7.8.2024 alkaen toistaiseksi.

Tuntiopettajan tehtäviin kuuluu puhtauspalvelualan ammatillisten aineiden opetus pääsääntöisesti Lappeenrannan toimipisteessä. Tehtävä sisältää myös tutkintovientikoulutuksen opetusta ja ohjausta. Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen suullista osaamista opetuksen tueksi, varsinkin tutkintovientikoulutuksen alkuvaiheessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen ammatillisten opintojen opettajan kelpoisuus (soveltuva korkeakoulututkinto, opettajan pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden pituinen työkokemus tehtävää vastaavalla alalla).

Odotamme hakijalta vahvoja alan työelämäyhteyksiä sekä digitaitoja ja niiden hyödyntämistä työssään. Sampon strategian mukaisesti arvostamme hakijan tiimityötaitoja sekä kykyä/halua siirtyä tiimioppiseen opetuksessaan. Arvostamme myös kokemusta koulutusviennistä ja ulkomailla työskentelystä.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika.

Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/563073/fi_FI