Maatalouskoneiden asentaja, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HEI SINÄ! Nyt etsinnässä ASENTAJIA maatalouskoneiden huolto- ja korjaustöihin Lahteen - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt maatalouskoneiden ASENTAJIA Lahteen! Tarjolla on 3 paikkaa huippuporukassa kovan työn touhussa, ja työllistyt suoraan asiakasyritykseemme.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti eri maatalouskoneiden, kuten traktorien ja puimureiden korjaus- ja huoltotyöt Hämeenlinnassa sijaitsevalla toimipisteellä. Työ sisältää töitä perushuolloista vaativiinkin korjauksiin ja osienvaihtoihin.

Työtä varten sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta raskaan kaluston tai maatalouskoneiden huolto- ja korjaustöistä, ongelmanratkaisukykyä ja reipas asenne työhön! Hydrauliikka- ja ajoneuvosähköosaaminen katsotaan selvästi eduksesi tehtävään. Työ on päivätyötä ma-pe, palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan - palkkatoive huomioidaan!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Teemulle! Työt alkavat sopimuksen mukaan kesä-heinäkuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3688935-maatalouskoneiden-asentajia-lahteen-3-paikkaa?promotion=936569-trackable-share-link-te-maatalouskoneiden-asentajia-lahteen