Henkilökohtainen avustaja, 40h/viikossa tai osa-a, Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry, ruotsiksi Sydvästra Fi
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Palkkaus: 12,55€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan henkilökohtaista avustajaa neliraajahalvaantuneelle 27-vuotiaalle nuorelle miehelle Turkuun. Työaika on maanantaista perjantaihin noin klo 10:00-18:00, 40 tuntia viikko mutta on mahdollista myös osa-aikaiseen työhön. Työ alkaa heti sopivan löydyttyä.
Henkilökohtaista avustajaa tarvitaan kaikissa arjen toiminnoissa. Esim. ruokailussa, pukeutumisessa avustaminen, kaupassa käymistä ja tapaamisiin viemistä. Tapaamisiin meneminen tapahtuu taksilla. Lisäksi tulet käyttämään siirtymisissä henkilönostinta ja liukulautaa joiden käyttöön sinut perehdytetään huolellisesti. Liukulaudalla siirtymisiä on harvemmin mutta fyysisesti sinun tulisi olla hyvässä kunnossa jotta siirtyminen onnistuu. Jos sinulla siis on fyysisiä rajoitteita itselläsi, työ ei ole sinua varten. Työtehtäviin kuuluu myös katetrointi, johon saat hyvän ja huolellisen perehdytyksen. Sinulla ei tarvitse olla terveydenhuollon tai sosiaalialan koulutusta.
Jos olet savuton, luotettava, oma-toiminen, valmis oppimaan uutta sekä tulet toimeen hyvin ihmisten että eläinten kanssa, niin tämä paikka sopii sinulle.
Lemmikkeinä on kaksi kissaa.
Avustajalla pitää olla sujuva Suomen kielen taito. Rikosrekisteri tarkistetaan. Työnantaja toivoo miespuolista avustajaa.
Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Työnantaja kuuluu HETA-liittoon.
Palkka: 12,55 eur/h.
Puh: 0409613195
Lounais-Suomen Avustajakeskus/LSLY ry (www.avustajakeskus.fi) välittää henkilökohtaisia avustajia vammaisille työnantajille. Avustajan valinnasta päättää työnantaja itse.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:avustajakeskus@avustajakeskus.fi