Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Helsingin juutalainen seurakunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Päiväkoti Gan Jeladim on perustettu 20.10.1953. Päiväkoti on toiminut vuoden 1985 alusta alkaen kokopäiväisenä. Päiväkodin lapset ovat 3-8-vuotiaita. Päiväkodissa toimii 4-5-vuotiaiden ryhmä, esiopetusryhmä sekä koululaisten iltapäiväryhmä, joka on tarkoitettu Helsingin Juutalaisen Yhteiskoulun 1-2 luokan oppilaille. Päiväkodin opetuskielenä on suomi, mutta hepreaa käytetään päivittäin lauluissa ja rukouksissa. Päiväkoti on osa Helsingin juutalaista seurakuntaa.

Lastenhoitajana työnkuvaasi kuuluu lapsiryhmässä työskentely ja toiminnan suunnittelu. Toivomme etsimältämme henkilöltä lastenohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa ja aiempaa kokemusta vähintään vuoden verran. Tarjoamme tehtävään perehdytyksen, joten jätä rohkeasti hakemuksesi, vaikka aiempaa kokemusta ei vielä löytyisikään.

Työ alkaa 1.8.2023

Tarjoamme Sinulle työsuhteen mukavan tiimin parissa ja valloittavien lasten kanssa.

Oletko etsimämme lastenhoitaja porukkaamme? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Rebecca Hasenson, päiväkodin johtaja, puh. 044 4309594 , rebecca.hasenson@ganjeladim.fi.
Mikäli kiinnostuit jo, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Sujuva suomen kielen suullinen taito välttämätön.

Rikosrekisteriote esitettävä ennen työsopimuksen allekirjoittamista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anne.pursiainen@jchelsinki.fi