Lapsi- ja perhetyön ohjaaja, Vaasan Setlementtiyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 8.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vaasan Setlementti tekee ennaltaehkäisevää perhetyötä avoimissa ja suljetuissa ryhmissä. Perhetyön ohjaajan työnkuvaan kuuluu tyttötyö ja avoin perhetoiminta. Tyttötyötä järjestetään monikulttuurisessa työympäristössä Ristinummella kohdennetusti alueen 4-7 luokkalaisille tytöille ja itsensä moninaisesti kokeville. Avoin perhetoiminta pitää sisällään perhekahviloita pikkulapsiperheille Ristinummella, Palosaarella ja Gerbyssä.

Ohjaajan työ vaatii kykyä ohjata ja tukea asiakkaita, innostunutta työotetta, muuntautumiskykyä, vahvaa kohtaamisosaamista ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä työparin kanssa. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu ryhmien ohjaaminen, toiminnan suunnittelu ja arviointi sekä yhteistyöverkoston ylläpito. Työ vaatii organisointikykyä sekä itsenäistä työotetta. Työtehtävät vaativat myös oman auton käyttöä sekä mahdollisuutta työskennellä iltaisin.Hakijalta vaaditaan lähihoitajan, sosionomin tai näihin rinnastettava koulutus. Työtehtävä on osa-aikainen (80%) ja toistaiseksi voimassa oleva.

Vaasan Setlementti on dynaaminen ja tulevaisuuteen suuntautunut vakavarainen monialajärjestö. Meillä työskentelee yli 50 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista sekä eri aloijen asiantuntijoita monimuotoisissa työtehtävissä. Tervetuloa joukkoomme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:noora.annola@vaasansetlementti.fi