Koneasentaja, Rauma Marine Constructions Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Koneasentajana tehtäväsi on antaa omalta osaltasi edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle laivanrakennukselle. Vastaat monipuolisesti koneasennuksiin ja/tai akselilinjoihin liittyvistä tehtävistä rakennettavan laivan eri alueilla. Toimit yhteistyössä kumppaneiden ja verkoston osalta laivaprojekteissa käyttöönoton aikana. Huolehdit myös työturvallisuuden toteutumisesta omalla vastuualueella.

Arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Laivanrakennus on yhteispeliä ja siksi hyvät yhteistyötaidot ovat tärkeitä. Arvostamme erityisesti hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä koneasennusten ja /tai akselilinjojen parissa. Kokemus laivanrakennuksesta on etu mutta ei välttämättömyys. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä hyvä englannin kielen osaaminen.

RMC:lla pääset työskentelemään kiinnostavien projektien ja työtehtävien parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamista nuoressa ja voimakkaasti eteenpäin menevässä yrityksessä. Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Suomalainen. Markon tavoitat numerosta 041 730 4780.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.5.2024 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/koneasentaja/DgKLNa