Avoin haku Esperin vammaispalveluihin, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan ikimuistoisia hetkiä vammaistyön parissa! Olitpa sitten etsimässä uutta suuntaa urallesi tai keikkatöitä opintojesi oheen - haluamme kuulla sinusta lisää!

Vammaistyö Esperillä
Tiesitkö, että Esperillä on jopa viisikymmentä kotia vammaisille henkilöille ympäri Suomen? Liity joukkoomme ja hyödynnä työssäsi omaa persoonallisuuttasi ja vahvuuksiasi. Työskentelemme yksilökeskeisen elämänsuunnittelun mukaisesti, jotta asukkaamme saavat itse päättää oman elämänsä sisällöstä.

Olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Työpäiväsi koostuvat asukkaiden parissa työskentelystä sisältäen sekä ohjaavaa että hoidollista työtä. Vastuullisesi kuuluu osaamisesi huomioiden lääkehoito, ulkoilu, aktiviteettien suunnittelu ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa. Edistät asukkaidemme itsenäisyyttä ja elämänlaatua sekä teet tiivistä yhteistyötä omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Lue lisää vammaistyöstä täältä: https://ura.esperi.fi/departments/vammaistyo
Kurkkaa kotiemme arkeen Instagramissa @espericare.

Voisiko vammaistyö olla sinua varten?
Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sosiaali- ja terveysalan koulutus (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi) tai riittävästi suoritettuja alan opintoja ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. lmoita hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut kokoaikaisesta, osa-aikaisesta työsuhteesta tai keikkatöistä. Näin voimme selvittää, olisiko meillä tarjolla sinulle sopivaa tehtävää. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
- Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus suorittaa vammaisalan ammattitutkinnon, ja panostamme jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen tarjoamalla lisäkoulutuksia mm. nepsy- ja autismikirjon saralla.
- Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.
- Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta voit turvallisin mielin aloittaa meillä ja mahdollistaa kanssamme ikäihmisille elämänmakuisen arjen.
- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Voisiko vammaistyö olla sinua varten?
Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä. Kerro meille itsestäsi muutaman kysymyksen avulla ja anna meille mahdollisuus oppia lisää sinusta! Voit olla myös suoraan meihin yhteydessä rekrytointi@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/3680035-avoin-haku-esperin-vammaispalveluihin