Ympäristöasiantuntija, Sitema Oy, Koko Suomi, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö mielenkiintoista roolia, jossa pääset mukaan uusiutuvaan energiantuotantoon sekä uusien energiamuotojen hyödyntämiseen? Onko ympäristöprosessien läpivienti sinulle kiinnostavaa ja nautitko saadessasi esitellä työsi tuloksia myös muille? Jos vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, saatat olla juuri se ympäristöasiantuntija, jota asiakasyrityksemme Sitema Oy etsii. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään, niin pääset liittymään Siteman energiseen ja kasvavaan tiimin jo tämän kevään aikana!

Tehtävänkuvaus

Sitema on vuonna 2018 perustettu energiainfran suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Tässä ainutlaatuisessa roolissa ympäristöasiantuntijana pääset mukaan kehittämään Suomen sähköverkkojen rakennetta ja viemään läpi uusiutuvien energiamuotojen ympäristöprosesseja. Tässä roolissa pääset tutkimaan luontovaikutuksia energiainfrahankkeiden suunnittelussa. Jos haluat kehittyä ympäristöprosessien asiantuntijaksi turvallisessa ympäristössä ja et kaihda esiintymistä suuremmallekaan porukalle, tämä on tilaisuutesi. Tätä työtä voit tehdä täysin etänä, mutta olethan valmis liikkumaan myös maastoon tai asiakkaille tilanteen niin vaatiessa.

Tarjoamme

- Huippumielenkiintoisen roolin kasvavassa energia-alan yrityksessä
- Mahdollisuuden tehdä oikeasti merkityksellistä työtä
- Täyden etätyömahdollisuuden ja joustavat työajat

Työtehtävät

- Ympäristö- ja luontoselvitysten koordinointi ja toteuttaminen
- Luontovaikutusten arviointi ja niiden esittely asiakkaalle
- Viranomaiskokousten vetäminen

Etsimme

- Tehtävään soveltuva korkeakoulutaustaa (esim. maanmittaus, rakennus, ympäristö ja maankäyttö, biologi, ekologi)
- Aiempaa työkokemusta vastaavalta alalta
- Henkilöä, joka on vakuuttava esiintyjä eikä pelkää puhua isommallekaan yleisölle
- Matkustusvalmiutta Suomen sisällä joko omalla autolla tai yrityksen autolla
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme, jos sinulla on

- Aikaisempaa kokemusta voimajohdon, aurinko- ja tuulipuistojen YVA- tai ympäristöselvityksistä
- Aiempaa kokemusta luontoselvityksistä tai luontovaikutusten arvioinneista
- Ruotsin kielen osaamista

Menestyäksesi roolissa olet:

- Vastuuntuntoinen ja hyvä hallitsemaan erilaisia kokonaisuuksia
- Yhteistyökykyinen henkilö, joka tulee kaikkien kanssa toimeen
- Rohkea tyyppi, joka saa oikeasti asioita aikaan eikä pelkää tuoda omaa näkemystään esille

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. Haku työhön tapahtuu Academic Workin nettisivujen kautta.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Sitema Oy

Sitema on vuonna 2018 perustettu energiainfran suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Sitema toimii aina tilaajien edustajana ilman sidonnaisuuksia urakoitsijoihin tai materiaalitoimittajiin. Toimintajärjestelmä on sertifioitu ja se täyttää kansainväliset ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 standardit.

Sitema on energiainfran yhdistävä tekijä, joka auttaa hankkeen kaikkia osapuolia saavuttamaan yhteisesti asetetut tavoitteet turvallisesti ja tehokkaasti. Siteman työtä ohjaavia arvoja ovat vastuullisuus, luotettavuus ja avoimuus. Sitemalla tutkitaan ja kokeillaan jatkuvasti uusia toimintamalleja ja työkaluja, joiden avulla kehitetään asiakkaiden toimintaa ja toimialoja.

Sitema auttaa asiakkaitaan hankkeen koosta ja sijainnista riippumatta. He räätälöivät palvelunsa aina asiakkaalle sopivaksi kokonaisuudeksi, mutta heidän kauttaan saa apua myös yksittäisiin asiantuntijatehtäviin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/ymparistoasiantuntija-sitema-oy-koko-suomi/VAPX1N?i=0