Systeemivastaava, automaatio, Rauma Marine Constructions Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sähkösuunnitteluosastolle systeemivastaavaa

Vastuullasi on laivan automaatiojärjestelmän suunnittelu, mitoitus ja hankinta. Tehtävä sisältää laivajärjestelmiin kuuluvien anturoiden määritystä ja hankintaa järjestelminä kaikki aluksessa automaatiota tarvitsevat laitteistot. Tehtvä sisätlää suunnitteluaineiston luomista sekä niihin sisältyvien tarjouskyselyiden laadintaa ja vertailua sekä vastuualueen osalta laivaerittelyn kirjoittamista. Kommunikoit luokituslaitoksen ja tilaajan kanssa oman vastuualueesi osalta sekä ylläpidät dokumentointia tiedonhallintajärjestelmissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sähköinsinööri/DI sekä muutaman vuoden työkokemus. Laivanrakennusprosessin tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle erittäin kiinnostavan tehtävän yrityksessämme. Nykyaikaisten erikoisalusten lukuisat monimutkaiset järjestelmät takaavat, että vastuu ja vaikutusmahdollisuudet sisältyvät kyseiseen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkösuunnittelun osastopäällikkö Mika Talvenmaa +358 400 158 609.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomake 30.5.2024 mennessä. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/systeemivastaava-automaatio/DPkYo4