C-kortillinen maanrakentaja kaivokselle (Kesätyö, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kesäksi 2024 joukkoomme reippaita, oma-aloitteisia ja c-kortin omaavia maarakentajia Sotkamoon. Työskentelypaikkamme on kaivosympäristö, jossa sinulla on loistava tilaisuus kehittää osaamistasi ja työkokemustasi alalla. Valmiiksi ei tarvitse olla maanrakennuksen osaaja, työhön perehdytetään kattavasti. Tästä kesätyöstä saat paljon hyödyllisiä taitoja tulevaisuuden varalle!

Tehtäviisi sisältyvät muun muassa pesuauton ajamista, kaluston siirtoa, putkien ja kastelujärjestelmien asennusta ja yleisesti maanrakentamisen erilaiset tehtävät. Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta, työasioihin sitoutumista ja tiimityöskentelytaitoja. Lisäksi tarvitset työturvakortin, ajokortin ja auton työhön kulkemiseen.

Kesätyöt alkavat huhti-toukokuussa ja jatkuvat syyskuulle, myös myöhempi aloitus mahdollinen. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti. Työpäivät ovat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin jaettu kahteen vuoroon, mutta tarvittaessa myös viikonlopputyöt ovat mahdollisia.

Palkkaus on infra TES II palkkaluokkaan mukainen. Työympäristömme on ystävällinen, ja kaikilla on mahdollisuus oppia alalle ominaisia käytäntöjä ja taitoja asiantuntevilta kollegoilta.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille pian, koska hakijat haastatellaan jo hakuaikana.

#kesäduuni2024

Lisätietoja työtehtävistä antaa:

Miska Lahtonen 050 443 2561
miska.lahtonen@bolt.works

Minna Leinonen 050 471 7666
minna.leinonen@bolt.works
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1318049