Kesäsijaisia, Palvelukoti Lemmikki, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko työskennellä mukavassa porukassa ja mahdollistaa laadukkaita palveluita monen ikäisille ja tasoisille kehitysvammaisille? Mikäli vastasit kyllä, me täällä odotamme hakemustasi!

Etsimme lähihoitajia kesäsijaisiksi Palvelukoti Lemmikkiin!

Kehitysvammaisten parissa tehtävä työ on parhaimmillaan aitoa kohtaamista, arjen helpottamista, lohduttamista ja toisen ilahduttamista. Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Palvelukoti Lemmikki (L%C3%A4hihoitaja%20(m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4aikainen%203-6kk),%20Palvelukoti%20Lemmikki) tarjoaa turvallisen kodin 13 ihmiselle, jotka tarvitsevat tehostettua palveluasumista. Lemmikki sijaitsee Äänekosken keskustassa palveluiden läheisyydessä. Yksikössä on 13 asukaspaikkaa ja noin 12 työntekijää.

Millainen työ sinua odottaa?

Työssäsi toimit hoitajana kehitysvammaisten asumisyksikössä. Vastaat yksikön hoitotoiminnasta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien työkavereiden kanssa. Täällä on huumorintajuinen ja joustava työyhteisö, jossa voit vaikuttaa työn sisältöön.

Lemmikki on asiakkaidemme koti, jossa hoitajat työskentelevät kuntouttavalla työotteella. Virikkeitä tarjotaan asukkaille päivittäin ja meillä eletään muutoinkin aktiivista arkea. Asukkaiden suusta: "Meillä on hauskaa ja on jännää päästä vaikka syömään ulos."

Tehtävän palkkaus on 2268,48- 2453,07 /kk välillä riippuen kokemuksestasi. Pohjapalkan lisäksi maksetaan lisät.

Työ on kolmivuorotyötä. Työ on määräaikainen kesän ajan.

Käy lukemassa Netan kesästä ja sen jälkeisestä urapolusta Humanassa! (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/artikkelit/2023/kesatoista-omannakoiselle-lahihoitajan-uralle/)

Miksi Humana?

Tarjoamme sinulle monipuolista työtä mukavassa ja viihtyisässä työyhteisössä, ja sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden tuki tehtävässäsi ja talon tavoille perehtymiseen.

Tarjoamme kiinnostuneilla keikkatyötä syksystä eteenpäin.

Pidempi aikaisena sijaisena/työntekijänä itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen on mahdollista ja siihen kannustetaan.

Tuemme työntekijän hyvinvointia muun muassa laajalla työterveydellä. Lisäksi tarjoamme E-passin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun (400/vuosi) työntekijöidemme käyttöön (vähintään 3kk määräaikaisuus).

Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Voit olla jo valmistunut tai loppuvaiheen opiskelija. Aiempi kokemus ja koulutus huomioidaan tehtävänkuvassa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja sujuvia yhteistyötaitoja.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta!

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.4.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomaathan, ettemme huomio haussa sähköpostitse tulleita hakemuksia. Haethan tehtävää siis rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Päivi Lång p. 040 194 2184, paivi.lang@humana.fi tai tiimivetäjä Meri Huuskonen, p. 040 013 45822, meri.huuskonen@humana.fi.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme päivittäin 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/3405757-kesasijaisia-palvelukoti-lemmikki