Avoin haku Työterveyslääkäri, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa työterveyslääkäriksi Terveystalon huippuosaavaan ja mukavaan työterveyshuollon porukkaan, tekemään työtä terveempien työpaikkojen puolesta!

Terveystalossa tehdään työtä asiakkaidemme kokonaisvaltaisen terveyden eteen. Näemme terveydenhoidon kokonaisuutena, johon hyvinvoivat työyhteisöt olennaisena osana kuuluu. Terveystalon visiona on luoda terveyden uusi aika vähemmän sairaita päiviä ja enemmän terveitä, onnellisia vuosia. Emme pelkää muuttaa alallamme vallitsevia käytäntöjä, haastaa, uudistaa tai ottaa vahvasti kantaa. Meillä tulet työpaikkaan, jossa sekä hoidon laatu että potilaidemme ja ammattilaistemme hyvinvointi ovat aina etusijalla.

Monipuolista työterveyshuollon asiantuntijatyötä

Työterveyslääkärinä olet osa vahvaa osaajayhteistyötä. Työterveyslääkärimme tekevät töitä moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyspsykologi, -hoitajia, ravitsemusterapeutteja ja työfysioterapeutti. Moniammatillisuus merkitsee meille paljon oman osaamisen tunnistamista, yhteistä vastuuta asiakkaasta, yhteisen tiedon luomista, asiakaslähtöistä organisaatiota ja tiimioppimista. Tiimisi mahdollistaa myös sen, että pääset keskittymään juuri sinun erikoisosaamiseesi.

Voimme luoda juuri sinulle mieluisen urakokonaisuuden. Terveystalossa työterveyslääkäriä odottavat monipuoliset ja kiinnostavat asiakkuudet, joissa ovat jo valmiina toimivat yhteistyömallit sekä hyvät yhteistyösuhteet. Asiakkuuksista on mahdollista räätälöidä juuri sinun näköisesi asiakassalkku, joka voi sisältää yhden tai useampia yrityksiä ja organisaatioita. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi tietty ala tai altiste, jonka parissa työskennellä?

Kokeneena työterveyslääkärinä voit päästä työskentelemään myös suurasiakaslääkärinä. Tehtävässä pääset tekemään valtakunnallisesti vaikuttavaa ja haasteellista työtä työterveyshuollon sekä liike-elämän ydin paikalla. Suurasiakaslääkärimme hoitavat Terveystalossa suurimpia, tärkeimpiä ja vaativimpia asiakkaitamme, joilla on toimintaa valtakunnallisesti useissa eri toimipisteissä ja paikkakunnilla. Suurasiakaslääkäri hoitaa suurasiakkaitamme aina dedikoidun moniammatillisen suurasiakastiimin kanssa asiakkuuspäälliköiden tukemana.

Kouluttajalääkärinä pääset ohjaamaan ja tukemaan nuorempia kollegoitasi. Erikoistuvien määrä on Terveystalossa kasvanut merkittävästi ja kaipaammekin innostuneiden kouluttajalääkäriemme joukkoon lisävahvistuksia eri puolille Suomea.

Kouluttajalääkäri sitoutuu antamaan koulutettavalle työterveyshuoltoon erikoistuvalle viikoittaista henkilökohtaista ohjausta 1,5-2h. Kouluttajalääkärillä voi olla samaan aikaan ohjauksessaan korkeintaan kolme erikoistuvaa lääkäriä ja jokaisesta koulutettavasta Työterveyslaitos korvaa myös kouluttajalle kouluttajapalkkiota. Aktiivissa erikoistumisvaiheessa olevien erikoistujien kouluttajana toimiessa sinun tulee olla yliopiston hyväksymä työterveyshuollon kouluttajalääkäri. Kouluttajapätevyyttä voi hakea yliopistolta ja pysyvien koulutusoikeuksien saamiseksi tulee suorittaa yliopiston ylläpitämä kouluttajan starttikurssi. Kurssin suoritus vie aikaa vain muutamia tunteja.

Miksi Terveystalo?

Panostamme perehdytykseen ja työssäjaksamiseen. Meillä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja tekemään siitä oman näköisesi. Nimetty lääkäriasiakkuusvastaava on tukenasi ja varmistaa sujuvan työn aloituksen ja arjen Terveystalossa.

Moniammatillinen tiimi ja koko Terveystalon valtakunnallinen asiantuntijaverkosto yhdistävät osaamistaan asiakkaidemme parhaaksi Terve Työpaikka - toimintamallissamme, joka on työterveyshuoltomme ydin. Yhdistämme työn ja terveyden väliset palaset yhteen!

Vahvojen työyhteisöjen lisäksi osaajamme arvostavat Terveystalossa korkeaa lääketieteellistä laatua ja osaamista. Kaikki toimintamme pohjautuu tutkittuun tietoon hoidon vaikuttavuudesta myös työterveyshuollon prosessimme. Olemme edelläkävijöitä digitaalisuuden ja sähköisten työkalujen hyödyntämisessä potilaiden hoidossa, ja osaajiemme käyttämät järjestelmät on suunniteltu suoraan heille, heitä parhaiten palvelemaan. Meillä pääset tekemään tulevaisuuden työterveyshuoltoa jo nyt.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä hakemus tai ota yhteyttä urapalvelut@terveystalo.com

Tervetuloa Terveystaloon
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/jobs/230593-terveystalo-avoin-haku-tyoterveyslaakari/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer