Nuorisopäällikkö, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Palkkaus: 4219,72€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haettavana on nuorisopäällikön virka 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan Mikkelin kaupungin sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualueella.

Tarjoamme kiinnostavan tehtävän nuorten kuntalaisten merkityksellisten palveluiden parissa. Nuorisopalvelujen tehtävänä on tukea nuorten kasvua ja kehitystä sekä edistää heidän hyvinvointiaan ja osallisuuttaan yhteiskunnassa.

Nuorisopäällikkönä toimit nuorisopalvelujen tulosalueen esihenkilönä ja vastaat tulosalueen taloudesta, henkilöstöstä, toiminnasta ja kehittämisestä kaupungin linjausten mukaisesti. Valmistelet ja toimeenpanet tulosaluetta koskevat asiat sekä vastaat asetettujen taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden saavuttamisesta. Vastaat myös nuorisopalvelujen hankkeista. Lisäksi toimit verkostoissa muiden nuorisotyön toimijoiden kanssa ja edistät yhteistyötä eri sidosryhmien välillä sekä seuraat nuorten tarpeita ja trendejä ja kehität toimintaa vastaamaan niitä. Työntekijöitä on noin kaksikymmentä. Lisää tietoja Mikkelin nuorisopalveluista löytyy https://po1nt.fi/mikkeli/mikkeli/.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, perehtyneisyys nuorisopalvelujen tehtävään ja toimialaan, riittävä perehtyneisyys kunnallishallintoon ja hyvät esimiestaidot. Valittavalta edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme näyttöä strategisesta kehittämisotteesta.

Työaika on toimistotyöaika 36 h 15 min viikossa. Tehtävässä noudatetaan kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES). Mikkelin kaupunki mahdollistaa henkilöstölleen polkupyöräedun. Henkilöstöetuna on myös vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu Epassilla ja kattava koulutustarjonta.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan 3.5.2024 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden osoittava todistus. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/592627/fi_FI