Katsastaja / Katsastajakoulutukseen sopiva DEKRA, DEKRA Katsastus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kasvavaan joukkoomme KATSASTAJAA.

DEKRA on johtava katsastusalan toimija maailmanlaajuisesti. Autokatsastusta tarjoamme 27 maassa tehden noin 28 miljoonaa autokatsastusta vuosittain. Suomessa työllistämme noin 270 henkilöä. Tarkastuspalveluitamme tarjoamme 24 aluekonttorin voimin ympäri Suomen. Autokatsastuksemme tarjoaa palvelua nyt 11 paikkakunnalla ja asemaverkostomme kasvaa jatkuvasti. Haemme nyt alan osaajia hyvään työtiimiimme. Oletko sinä kiinnostunut työskentelemään DEKRAlla tai haluaisit kouluttautua katsastus- tai testausalalle? Ota rohkeasti yhteyttä.

Pääsyvaatimukset katsastusalan koulutukseen:

Ajoneuvojen katsastajan alalletulokoulutuksen pääsyn edellytyksenä on auto- tai konealan insinööritutkinto, auto- tai koneteknikon tutkinto, autoalan erikoisammattitutkinto tai autoalan ammattitutkinto.

Työkokemuksena edellytetään ajoneuvoalan korjaamokokemusta taikka vastaavaa kokemusta tai osaamista kuusi kuukautta.

Ammattioppilaitoksessa (ammattikoulu) suoritettu ammatillinen perustutkinto ei ole riittävä koulutus katsastustehtäviin, mutta toimii hyvänä ponnahduslautana alalle. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva opintopolku katsastus tai testausalalle. DEKRA tukee työllistymistä ja vaadittavia opintoja myös sellaisissa tapauksissa, joissa hakukelpoisuus ei täyty (eli omaat auto- tai konetekniikan perustutkinnon, mutta ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetussa laissa (631/1998) tarkoitettu ammattitutkinto puuttuu).

Lue lisää koulutus- ja pääsyvaatimuksista:

https://www.traficom.fi/fi/liikenne/tieliikenne/mita-ajoneuvokatsastajalta-edellytetaan?toggle=Peruskoulutus

https://www.yklry.fi/koulutukset/paasyvaatimukset/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pasi.lahikainen@dekra.com