Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuuksia, Päiväkoti TRIO Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Seinäjoen keskustassa Lakeudenpuiston äärellä sijaitsee ainutlaatuinen Päiväkoti TRIO Varhaiskasvatuskampus, joka koostuu kolmesta pienestä varhaiskasvatustoimipisteestä:
- Päiväkoti TRIO Lakeudenpuisto
- Päiväkoti TRIO Clubhouse
- Päiväkoti TRIO Vektori

Kaikki kolme päiväkotia sijaitsevat Torikadulla Seinäjoen keskustassa.

Haemme jatkuvalla haulla lastenhoitajan sijaisia erimittaisiin työsuhteisiin korvaamaan vakituisen henkilöstömme poissaoloja. Sijaisuuksia tulee usein yllättäen, mutta myös ajoittain esimerkiksi lomasijaisuuksien merkeissä ennalta tiedettäen.

Me Päiväkoti TRIO:ssa tarjoamme lapsille positiivista varhaiskasvatusta kannustavassa ilmapiirissä. Panostamme lasten hyvinvoinnin lisäksi aidosti myös henkilökunnan hyvinvointiin. Uskomme, että vain motivoitunut ja työssään viihtyvä kasvattaja pystyy tarjoamaan sellaista varhaiskasvatusta, jonka jokainen lapsi ansaitsee.

Pätevyysvaatimuksena sijaisen tehtävään on kyky toimia lapsiryhmässä. Eduksi katsomme työkokemuksen päiväkodista tai alan tutkinnon, mutta lyhyisiin sijaistuksiin usein riittää myös oikea asenne ja halu toimia varhaiskasvatusalalla. Arvostamme vastuullisuutta, myönteisyyttä ja yhteistyötaitoja.

Palkkauksen perusteena käytetään Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa Päiväkoti TRIO Oy:n toimitusjohtaja Visa Hietaranta, puh. 044 988 5921.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV vain sähköisesti (Word tai PDF) osoitteeseen rekrytointi@paivakotitrio.fi mahdollisimman pian, sillä haku on jatkuva.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekrytointi@paivakotitrio.fi