Farmaseutti, Sodankylän apteekki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä olisi farmaseutille töitä tarjolla Sodankylässä. Sodankylä on virkeä yli 8 000 asukkaan kunta, josta on 'lyhyt matka' mihin päin Lappia tahansa. Yöttömän yön ansiosta kesästä ehtii nauttia vielä työpäivän jälkeenkin ja Filmifestarit tempaavat mukaansa kesäkuussa. Talvisin Sodankylässä on tarjolla runsaasti ulkoiluaktiviteetteja ja suositut laskettelukeskukset ovat ajomatkan päässä.

Apteekkimme on moderni ja kehittyvä - palvelemme asiakkaita aktiivisesti verkkoapteekin kautta ja itsepalvelukassa palvelee asiakkaitamme henkilökunnan ohella. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja hoitokotien tilauksia helpottaa Easymedi, lisäksi Fixu-robotti helpottaa lääkkeiden varastointia ja keräilyä. Ja mikä tärkeintä, henkilökuntamme toivottaa sinut ilolla tervetulleeksi!

Apteekkimme on avoinna maanantaisin 9-18, tiistaista perjantaihin 9-17 ja lauantaisin 10-15, juhlapyhinä apteekki on yleensä suljettu.

Jos työ Lapin sydämessä houkuttaa, ole rohkeasti yhteydessä:
proviisori Iina Kaaretkoski puh. 040-7646165 eMail iina.kaaretkoski@apteekit.net tai apteekkari Anne Kiviniemi puh. 044-5581089 eMail anne.kiviniemi@apteekit.net.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:iina.kaaretkoski@apteekit.net