Johtava Proviisori, Turun 12. Nummenmäen apteekki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2024
  • Hae viimeistään 15.8.2024
  • Palkkaus: 4200€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JOHTAVA PROVIISORI

Turun 12. Nummenmäen apteekkiin etsitään vakituiseen koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen johtavaa proviisoria. Työtehtäviin kuuluu tärkeimpinä osa-alueina asiakaspalvelun kehittäminen, henkilöstön töiden koordinointi ja osaamisen varmistaminen sekä laatujärjestelmän ylläpito.

Energiselle ja vastuuntuntoiselle proviisorille tehtävä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Apteekin hoitomääräykset tuovat vastuuta ja kerryttävät arvokasta kokemusta tulevaisuudessa mahdollisesti omaa apteekkilupaa tavoittelevalle osaajalle.

Arvostamme tuoreita näkemyksiä ja kykyä tunnistaa kehityskohteita apteekin toiminnassa.
Käytössämme on MAXX-järjestelmä ja ROWA-varastoautomaatti. Järjestämme tarvittaessa perusteellisen koulutuksen näiden käyttöön.

Aloitusajankohta heti tai sopimuksen mukaan. Tarvittaessa työaika voidaan räätälöidä sopivaksi. Palkka sovitaan osaamista ja työkokemusta vastaavaksi.
Apteekki tarjoaa rentojen ja motivoituneiden työkavereiden lisäksi Epassin (liikunta/kulttuuri/hyvinvointi), henkilökunnan palkitsemisjärjestelmän, kattavat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ajankohtaisia koulutuksia sekä kahvin/teen lisäksi välipalaa. Aukioloajat ma-pe 8.30-21.00, la 10-18 ja su 12-18.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV apteekkarin sähköpostiosoitteeseen marco.harpf@saunalahti.fi. Tiedustelut puhelimitse 045 644 7702
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marco.harpf@saunalahti.fi