Satamapalveluoperaattori Helsingin matkustajasata, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt asiakaspalveluhenkisiä satamatyöntekijöitä Helsingin matkustajasatamiin.

Työtehtävät sisältävät Helsingin matkustajasatamien matkustajaterminaalin sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvia monipuolisia työtehtäviä kuten asiakaspalvelua, ulkoalueiden kunnossapitoa, saapuvien ja lähtevien laivojen valmistelutehtäviä sekä matkustajasiltojen ajoa

Työtä on tarjolla viikon jokaisena päivänä ja keikkaluonteisesti. Työvuorot sijoittuvat 6.00-01.30 välille. Työntekijällä tulee olla valmius työskennellä joustavasti eri vuoroissa. Keikkojen pituus vaihtelee 2-5 tunnin välillä.

Työ sopii hyvin henkilölle joka etsii osa-aikaista työtä, esimerkiksi opintojen ja toisen työn oheen.

Edellytämme valituilta henkilöiltä asiakaspalveluhenkisyyttä, voimassa olevaa työturva-, tieturva 1-, hätäensiapukurssia ja täysi-ikäisyyttä. Aiempi kokemus satamatöistä, asiakaspalvelusta tai kunnossapitotehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomenkielentaitoa, englanninkielentaito katsotaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä on omatoiminen sekä reipas asenne työntekoon sekä säänkestävyys, sillä tehtävässä työskennellään suurimmaksi osaksi ulkona vaihtelevissakin sääolosuhteissa.

Palkkaus satama-alan työehtosopimuksen mukaan. Tuntipalkka sijoittuu 12-13€ välille riippuen hakijan kokemuksesta.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Olemme yhteydessä sopiviin hakijoihin nopealla aikataululla!

Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, tieturva 1-kortti, sekä ensiapukurssi (EA1 tai hätäensiapukurssi).
Suomen kielen osaaminen vaaditaan ja englannin kielen taito myös vaatimuksena.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1314862