Lehden toimittaja, Perniönseudun Lehti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko rivakka, oma-aloitteinen ja jo kokemusta kerännyt paikallislehden toimittaja?

Perniönseudun Lehti on juuriltaan yli satavuotias, yksityinen, tilattava paikallislehti, jolla on työpaikka tarjolla juuri sinulle.

Arvostamme ennen muuta kokemusta paikallislehden tekemisen kokonaisuudesta; jos hallitset ketjun juttuvinkistä painovalmiiksi pdf-tiedostoksi asti, olet muita hakijoita vahvemmalla.

Aina paranee, jos hallitset toimitustyön monet eri puolet: löydät esityslistoilta paikalliset uutiset ja toteutat ne ripeästi, löydät isoista aiheista paikallistettavaa, kirjoitat koskettavat henkilöjutut ja sukkuloit sujuvasti tapahtumissa, et karta urheilua ja tulet toimeen kaikenikäisten ihmisten kanssa niin pellonlaidalla kuin päiväkodissakin.

Jos olet utelias kaiken suhteen, seuraat eri medioita, verkostoidut paikallisten ihmisten kanssa ja löydät aiheita myös arkipäivästä, saatat olla juuri se ihminen, jota etsimme!

Työssäsi kirjoitat juttuja verkkoon ja kerran viikossa ilmestyvään printtiin, sometat keikoilta ja työn lomasta muutenkin, kuvaat järjestelmäkameralla ja kännykällä. Sivut taitamme Adobe Indesignillä.

Tarjoamme sinulle pienen, mutta osaavan työyhteisön, nykyaikaiset työtilat ja keikkapaikkoja mitä kauneimmalla maaseudulla ja rannikkomaisemissa. Operoimme pääosin entisten Perniön ja Särkisalon kuntien alueella ja välillä piipahdamme hyvästä syystä Kiskon ja Kemiönsaarenkin puolelle.

Ajokortti on työssä välttämätön, auto toimituksella on.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:aku.poutanen@pernionseudunlehti.fi