Kipsimestari/lääkintävahtimestari/ kipsaustaitoin, Pihlajalinna Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kipsimestaria/lääkintävahtimestaria tai kipsaustaitoista sairaanhoitajaa tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen Pihlajalinna Hämeenlinnaan.

Haemme kipsauksen ammattilaista Pihlajalinna Hämeenlinnaan keikkatyöhön. Työajat ovat soviteltavissa ja tarjolla on kaksivuorotyötä arkisin ja tulevaisuudessa myös viikonloppuisin. Kipsauksen ammattilaisena toimit yhteistyössä yleislääkäreiden sekä ortopedien kanssa ja osaat itsenäisesti toteuttaa immobilisaatiohoitoja vamman laadusta riippuen ja ohjata potilasta.

Nämä auttavat sinua menestymään tehtävässä:

- myönteinen palveluasenne

- kyky tuottaa paras asiakaskokemus kiireenkin keskellä

- terveydenhuoltoalan koulutus lähihoitaja/sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja vahva osaaminen kipsaamisesta tai kipsimestarin koulutus.

- sujuvat vuorovaikutus- ja työelämätaidot

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, hyvän perehdytyksen sekä kannustavan tiimin tuen sekä joustavat työajat. Keikkatyössä saat sovitella työmäärän juuri sinulle sopivaksi.

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan TPTES:ä.

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Satu Saarinen, satu.saarinen@pihlajalinna.fi, p. 040 4506254.

Hakuaikaa tehtävässä 30.4.2024 asti.

Käy tutustumassa meihin nettisivuillamme. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kipsimestari-laakintavahtimestari-kipsaustaitoinen-sairaanhoitaja/DoBbR7