Leipuri, Taukopaikka Lahnajärvi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme leipuria Taukopaikka Lahnajärven keittiöön.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan legendaarisessa ympäristössä.

Taukopaikka Lahnajärvi avattiin ensimmäisen kerran vuonna 1952, avasimme sen uudelleen 1.6.2020. Ensimmäiset kesät vakuutti uudistuneen Lahnajärven vahvistaneen paikkansa, nyt on kuitenkin aika uudistua. Tule mukaan uudistamaan konseptiamme.

Meillä nautitaan laadukkaasta lounaasta ja á la carte annoksista. Huomioimme myös eri ruokavalioita noudattavat ja sitä helpottaa se, että valmistamme kaiken ruokamme itse.

Ravintolan yhteydessä toimii Lahnajärven Tilapuoti, jossa on tarjolla lähialueen tuotteita. Useat kokoustilat, jotka ovat toimineet jo juhlatilanakin ja kasvava majoituskapasiteetti mahdollistavat monipuolisten tilaisuuksien järjestämisen. Kalenterissamme on jo perinteeksi muodostuneita tapahtumia.

Tulisiko Lahnajärvestä myös sinun juttusi?

Lahnajärvi on kaikkien työntekijöiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien yhteinen juttu. Voit olla jo kokeneempi alan ammattilainen tai juuri alalle valmistunut, meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa valitsemaasi ammattia kunniakkaasti.

Tärkeää on positiivinen asenne, tiimihenki ja reipas ote työntekoon! Työpäivät saattavat olla välillä hyvinkin hektisiä, joten odotamme sinulta myös hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta. Katsomme englannin- ja/tai ruotsin kielen taidon eduksi. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.

Työsuhdeasunto/majoitus myös mahdollista.

Jos kiinnostuit niin lähetä meille pikimmiten, vapaamuotoinen hakemus sekä CV sähköpostitse osoitteeseen: pekka@visitlahnajarvi.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa Pekka Lounio +358 400 444 303.

Lisätietoa meistä:
www.visitlahnajarvi.fi
www.facebook.com/visitlahnajarvi
www.instagram.com/visitlahnajarvi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pekka@visitlahnajarvi.fi