Rengasasentajia, Vianor Oy, Turun seudun palvelupisteet
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rengasasentaja, Vianorin toimipisteet Turun alueella (ml Raisio, Rusko sekä Lieto) sesonkityö
Tarvitsemme rengassesongissa joukkoomme auton siirtäjiä, renkaan pesijöitä ja rengasasentajia 3 yksikköön.

Auton siirtäjänä ajat asiakkaiden autot halliin ja hallista pois sekä luovutat avaimet asiakkaalle. Pärjäät B-ajokortilla ja positiivisella asiakaspalveluasenteella.

Renkaan pesijänä peset rengaspesurilla asiakkaan renkaat ennen siirtoa säilytykseen. Työ on rutiininomaista ja helppo oppia.

Rengasasentajan työt koostuvat pääasiassa renkaan irrotuksesta/kiinnityksestä ajoneuvoon ja asennuksista vanteille. Lisäksi voit saada varaston hallintaan liittyviä tehtäviä. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä, me koulutamme sinut tehtävään.

Kiinnostuitko? Täytä tietosi verkkolomakkeella osoitteessa https://vianor.fi/rekrytointi tai käy tuomassa hakemuksesi suoraan palvelupisteeseen. Työ kestää noin 1-2 kuukautta. Palkkaus TES:n mukaan.
Voit halutessasi esittää toivomuksen tehtävästä (auton siirtäjä, renkaan pesijä, rengasasentaja)
Lisätietoja antaa liiketoiminta-alueen päällikkö, B2C / Magnus Påhlsson, Puh: 010 401 3401

Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 25 maassa. Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 1400 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Olemme osa Nokian Renkaat -konsernia. Lue lisää: www.vianor.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vianor.fi/rekrytointi