Keittiön vuoromestari, Albina, Helsinki, Aleksis ja Muusa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintola Albina on 100-paikkainen illallis- ja kortteliravintola, joka saa vaikutteet ja inspiraationsa niin ruoka- kuin juomalistaansa eurooppalaisista klassikoista, pohjoismaisista raaka-aineista sekä suurkaupunkien bistrojen välittömästä tunnelmasta. Ravintolan toiminnan ydin perustuu laatuun, helposti lähestyttävyyteen, käsityöhön sekä kestävän kehityksen mukaisiin toimintamalleihin. Vaikka toiminnan taustalla ovat vaikuttamassa selkeät ohjenuorat, ravintola Albinan koko toiminnan keskiössä on asiakas.

Meillä on haussa keittiötiimiimme lämpöisen puolen vuoromestari. Palkkaus kokemuksen mukaan, 2600-2900€/kk . Arvostamme hakijassa etenkin motivoitunutta ja innokasta asennetta kokkaamiseen sekä tiimityöskentelytaitoja. Meillä jokainen keittiötiimin jäsen pääsee ideoimaan ravintolan ruokalistaa yhdessä keittiömestarin kanssa.

Olemme avoinna iltaisin tiistaista lauantaihin, eli työvuorot asettuvat tälle välille. Meillä on tarjota sinulle mukava ja terve työyhteisö, jossa on vahva tiimi jo valmiiksi. Henkilökuntamme nauttii hyvistä alennuksista ravintoloitsijoidemme muissa ravintoloissa sekä yhteistyöravintoloissa.

Laita viestiä niin kerromme sinulle mielellämme lisää meistä!

Hakemuksen ja päivitetyn CV:n voit laittaa keittiömestarillemme Jaana Hätöselle:
jaana@restaurantalbina.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli hae heti!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jaana@restaurantalbina.fi