Tuotantotyöntekijä alumiini-ikkunat ja ovet, Kaune Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tuotantotyöntekijää alumiini ikkunoiden ja ovien tuotantoon. Aikaisempi kokemus ovi- ja ikkuna-alan tuotannon töistä katsotaan eduksi, mutta porukkaan sopivan motivoituneen tekijän löytyessä, opetamme kyllä tarvittavat taidot työssä menestymiseen.

Keitä me olemme?
Kaune Oy on monipuolinen lasi ja alumiinialan ammattilainen.
Kolmannen polven perheyritys, joka on erikoistunut vaativiin sisustus- ja rakennusalan lasitusratkaisuihin. Voit käydä tutustumassa tuotteisiimme yrityksen instagram -tilillä osoitteessa https://www.instagram.com/kauneoy/

Voisiko alumiini ikkunoiden ja ovien tuotannon tehtävät sopia juuri sinulle?
Pääset valmistamaan monenlaisia alumiinista valmistettuja ovi- ja ikkunatuotteitamme laajalla konekannallamme. Aloitat tehtävässä perustehtävistä, esimerkiksi sahaamisesta ja perustuotteiden kokoamisesta. Taitojen kasvaessa pääset tekemään vaativampia tehtäviä, kuten erikoisrakenteiden tekoa ja CNC-koneistamista intohimosi syttyessä.
Alumiini ovi- ja ikkunatuotannossa tarvitaan kädentaitoja ja tarkkuutta, sillä työskentelemme mittatarkkojen lopputuotteiden kanssa. Työskentelet pääasiassa yhteistyössä lopun alumiinituotannon kanssa yhdessä. Tuotannon koneet ovat suurimmaksi osaksi uusittu 5 vuoden sisällä, joten pääset käyttämään alan uusinta teknologiaa.
Työturvallisuuskortti ja hitsaustaidot katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen.

Mitä meillä työskentely tarkoittaisi?
Työaika meillä on arkisin klo 7:30-15.30. Työ tehdään lämmitettyssä hallissa Naantalissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Toivottu aloitus olisi heti, kunhan sopiva tekijä löydetään

Mikäli olet hakemamme henkilö, saat vakinaisen paikan tekevässä ja nuorekkaassa joukossamme ja pääset modernin rakentamisen näköalapaikalle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rebecca.saksi@kaune.fi