Raskaskonemekaanikko, Siilinjärvi, Siilinjärvi, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme etsii itselleen reipasta, ahkeraa ja työtä pelkäämätöntä mekaanikkoa kaivoskoneiden huolto- ja korjaustöihin Siilinjärvelle. Tehtävänäsi on huoltaa ja korjata erilaisia avolouhoksen työkoneita, joita voivat olla kiviautot, kaivinkoneet ja pyöräkoneet. Tehtävät tapahtuvat kaivosalueella sijaitsevassa konehallissa, mutta myös joskus korjauksia joudutaan tekemään myös louhoksen puolella.

Voit tulla töihin jo valmiina, "kokeneena kettuna" tai urasi alkuvaiheilla olevana tulevaisuuden ässänä!

Pääset tekemään monipuolista työtä nykypäiväisen kaluston parissa. Työtä pääset tekemään siistissä ja modernissa huoltohallissa, jossa sinulle tarjotaan tarvittavat työvälineet. Kentällä tapahtuvat työt tapahtuvat huolto-auton avulla, joka niinikään on varustettu tarvittavilla työ- ja apuvälineillä.

Työtehtävät tarjoavat sinulle osaamisestasi riippuen erilaisia huolto- ja korjaustöitä. Työssäsi pääset ratkomaan erilaisia teknisiä haasteita muiden alan ammattilaisten kanssa, ja samalla kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Hakijoilta edellytämme:

-Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai kokemusta
-Kokemusta sähkö-, hydrauliikka- ja moottoritekniikasta
-Perus IT-taitoja
-Tiimipelaamisen taitoa, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta
-Suomen kielen taitoa

Asiakkaamme kalusto koostuu mm. Caterpillarin, Epirocin ja Sandvikin koneista. Varsinkin Caterpillarin merkkiosaaminen katsotaan eduksi, koska kalustosta suurin osa on Caterpillarin koneita. Myös muiden merkkien osaaminen huomioidaan. Tämän lisäksi aiempi hitsauskokemus on pelkästään plussaa!

Työtaitojen lisäksi arvostamme perustasoista Englannin kielen taitoa, työturvallisuuskorttia ja C-korttia. Työturvallisuuskortin voimme kuitenkin tarvittaessa kouluttaa.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, huolellisen perehdytyksen sekä koulutusta, jolla voit kehittää osaamistasi entisestään.

Työsuhde on vakituinen. Työvuorot tapahtuvat pääsääntöisesti 4-4 rytmissä, eli 4 töitä ja 4 vapaata. Päivien pituudet ovat 12-12-12-10.

Jos tunnet piston sydämessäsi, että haluat työskentelemään oikeasti, siis oikeasti, raskaiden koneiden parissa, haethan paikkaan nopeasti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja yksityiskohdista, kuten palkkauksesta, voi kysyä:

Pekka Puoskari
pekka.puoskari@bolt.works
+358505775875
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1313800