Financial Controller Vaasan seudulle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme on maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut konserniyritys, jolla on toimipisteitä sekä Suomessa että myös muualla Euroopassa. Etsimme nyt heidän taloustiimiinsä vahvistusta nimikkeellä

Financial Controller Vaasan seudulle
Financial Controllerina työtehtäväsi painottuvat ulkoiseen laskentaan. Olet vastuussa esimerkiksi konsernitilinpäätöksistä ja kuukausittaisesta raportoinnista. Tehtävään kuuluu myös konsolidointi sekä erilaisten tilinpäätöstiedotteiden ja vuosikertomusten valmistelu. Tehtävässä pääset halutessasi osallistumaan myös erilaisiin kehitysprojekteihin.

Tulet työskentelemään osana 5 hengen taloustiimiä. Tehtävässä raportoidaan talousjohtajalle. Työkielenä asiakkaallamme on Suomi tai Ruotsi ja Englanti.

Tehtävään etsitään henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä. Sinulta löytyy vahvaa osaamista ulkoisen laskennan parista sekä olet konsernitilinpäätöstaitoinen. Katsomme IFRS osaamisen eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä.

Tehtävän palkkaus määräytyy henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan, joten keskustelemme tästä mielellämme kanssasi tarkemmin. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin jätä hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Vaasan seutu, hybridityö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3757083-financial-controller-vaasan-seudulle