Rakennustyöntekijäharjoittelija, kesätyö, Caverion Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille kesäcaveriksi

Kesä on täällä taas - pian! Etsimme talven keskellä rakennustyöntekijäharjoittelijaa kesän ajaksi Vantaalle.

Pääset työskentelemään Pääkaupunkiseudulla monipuolisissa asiakaskohteissamme esimerkiksi asuinkiinteistöjen vesivahinkokunnostusten ja huoneistoremonttien parissa. Lisäksi työnkuvaasi voi kuulua asuinkiinteistöjen yleisten tilojen remonttitöitä ja korjausrakentamista. Jos opiskelet rakennusalan perustutkinnossa, saatat hyvinkin olla kesäcaverimme 2024. Toivomme, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot, B-ajokortti ja työturvallisuuskortti. Lisäksi arvostamme englannin kielitaitoa. Kesätöiden aloitusajankohta on joustava ja työt kestävät aloitusajankohdasta riippuen n. 2-3kk.

Onko sinulla intoa asiakkaan palvelemiseen ja uuden opetteluun, mutta kokemus vielä uupuu? Rekrytoimme kesätöihin sekä opintojen alussa olevia että jo pidemmälle ehtineitä. Voit olla vasta ensimmäistä oman alan kesätyöpaikkaa hakeva tai jo hankkinut kokemusta useammasta. Meille kaikki ovat tervetulleita

Meillä pääset osaksi huippuporukkaa, saat kokemusta käytännön töistä ja vaikutat omalla panoksellasi - opit uutta! Saat mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen, kiinteistötekniikan ja teollisuuden osaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä. Meillä et ole yksin - rinnallasi työskentelee kokeneita cavereita, joilta saat aina apua. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi.

Oltaisko tämä kesä näin? Syksyllä sulla voi olla uudet kuviot tai saatat jopa innostua jatkamaan mahdollisuuden tullen tai vielä palata meille työharjoitteluun tai lopputyötä tekemään - moni on tehnyt niin ja jatkanut meillä hommia myös valmistumisen jälkeen. Osa on jäänytkin sille tielle pidemmäksi aikaa.

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta 30.4.2024 mennessä. Tutustumme sinun hakemukseesi huolella ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, älä siis jää turhaan odottelemaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Joni Vainio; joni.vainio@caverion.com.

Tutustu aiempien kesäcavereiden kokemuksiin:

- kylmäasentaja Niclas: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/niclas-moislahti/

- putkiasentaja Alina: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/alina-lampinen-putkiasentaja/

Lisää cavereiden fiiliksiä Caverikirjassa.

Seuraa meitä somessa:
Facebook Instagram YouTube LinkedIn X TikTok

Caverion Suomi Oy

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Me saamme rakennukset, infran ja teollisuuden toimimaan sopusoinnussa niin, että ne palvelevat ihmisiä. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat noin 15 000 huippuammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta kiinteistö kerrallaan!

www.caverion.fi @CaverionSuomi

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/rakennustyontekijaharjoittelija-kesatyo/m2rg7W