Kätilö, Odotusaika Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Hae viimeistään 1.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Huippukätilöitä haussa!

Kaunis odotus on kätilön vastaanotto, jonka pääpainopisteenä on ultraäänitutkimusten teko raskauden eri vaiheissa. Kiinnostaisiko sinua liittyä kasvavaan tiimiimme?

Mitä etsimme?

Etsimme kätilöitä joille kaikenlaisten perheiden kohtaaminen on sydämenasia ja ovat tiimipelaajia työpaikalla. On eduksi jos osaat tehdä ultraäänitutkimuksia, mutta se ei ole esteenä jos et vielä osaa. Tärkeintä meille on hakijan aito kiinnostus ja halu oppia uutta. Tämän lisäksi koemme tärkeäksi, että tehtävään valitulla kätilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot, itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Yksin asioita ei kuitenkaan tarvitse ratkoa, sillä saat tueksesi mahtavan tiimin täynnä ammattilaisia. Työkielenä on pääosin suomi, mutta toivomme, että hakija pystyy kommunikoimaan asiakkaiden kanssa tarvittaessa myös englanniksi. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Etsimme kätilöitä, jotka ovat valmiita työskentelemään joustavasti kaikissa pääkaupunkiseudun toimipisteissämme. Todennäköisesti sinulle tulee muodostumaan oma pääasiallinen toimipiste toiveidesi mukaan, mutta tarpeen vaatiessa olethan valmis vaihtamaan työympäristöäsi toimipisteidemme välillä. Kaikki toimipisteemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten kulku on tehty helpoksi myös ilman autoa. Työvuorot rakennetaan asiakkaiden toiveita kuunnellen, joten erotut eduksesi mikäli olet innokas ilta- ja viikonloppuvuorojen tekijä. Meille kaikenlaiset perheet ja odottajat ovat tärkeitä ja toivomme tämän kuuluvan myös omiin arvoihisi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kaunis odotuksessa pääset osaksi ammattitaitoista ja iloista tiimiä kannustavaan ja palkitsevaan työympäristöön. Tässä työssä pääset toteuttamaan omaa ammattitaitoasi ja jakamaan sitä vauvaa odottaville perheille kiireettömästi ajan kanssa. Ymmärrämme myös vapaa-ajan tärkeyden ja tarjoamme sinulle täyden vapauden pitää kaikki pyhät ja sunnuntait aina vapaapäivinä. Halutessasi voit myös toivoa näille päiville työvuoroja, mikäli se sopii paremmin sinulle. Työn ohella sinulla on työterveyshuolto. Palkitsemme onnistumisista ja järjestämme virkistysiltoja, sillä pidämme vahvaa yhteishenkeä tärkeänä ja haluamme tarjota työpaikan ja ihanien kollegojen lisäksi mahdollisuuden saada myös elinikäisiä ystäviä. Jos sinulla ei ole kokemusta ultraäänitutkimusten tekemisestä, sinulla on mahdollisuus saada laadukkaasti toteutettu koulutus ultraäänitutkimusten tekoon. Tämän kanssa emme halua kiirehtiä, vaan jokainen kätilö opettelee aina yhden palvelun kerrallaan. Näin emme tingi palvelumme laadusta, vaan pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja samalla tarjoamaan kätilöillemme mahdollisimman stressittömän ja rauhallisen ympäristön oppia uutta. Tarjoamme sinulle vakaan ja inspiroivan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. Työ on kaksivuorotyötä ja viikkotunnit on joustavasti neuvoteltavissa oman elämäntilanteesi mukaan (n. 15-35h/viikko välillä).

Tämä työpaikka on sinulle mikäli haluat työskennellä kauniissa ympäristössä rauhallisesti ja kiireettömästi asiakkaat kohdaten ja sydämellisten ja kannustavien työkavereiden ympäröimänä työskennellen.

Mitä työnkuvaan kuuluu?

Työn pääpaino on asiakastyössä ja erityisesti ultraäänitutkimusten tekemisessä raskauden eri vaiheissa. Lisäksi työssä jokainen asiakas kohdataan yksilönä ja keskustellaan juuri heitä mietityttävistä teemoista. Toisinaan työpäiviin voi tulla erilaista vaihtelua esimerkiksi tapahtumien, esillepanojen tai vaikka asiakkaitamme kiinnostavien tietojen jakamisessa. Työhön kuuluu myös hyvä työvälineiden ja työympäristön siistinä pitäminen. Tekemiselläsi ja asenteellasi pystyt vaikuttamaan ja kuulemme mielellämme mikäli sinulta löytyy myös muita erityistaitoja mitä haluaisit työssäsi hyödyntää!

Kiinnostuitko tehtävästä?

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta ja tunnet olevasi juuri oikea henkilö tähän työhön, lähetäthän selkeän, itseäsi hyvin kuvaavan työhakemuksen ja CV:n sähköpostilla info@kaunisodotus.fi viimeistään keskiviikkona 1.5.2024. Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tiina Kipinoinen (040 706 0902) kertoo sinulle mielellään lisää. Haastatteluja käydään mahdollisesti jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitus sopimuksen mukaan kevät 2024 tai syksy 2024.

Hae työpaikkaa osoitteesta