Insurance Sales Advisor, Poolia Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tunnetulle finanssialan asiakkaallemme Helsingin kantakaupungin alueelle kahta palvelu- ja myyntihenkistä Insurance Sales Advisoria noin puolen vuoden projektiin.

Mistä on kyse?
Asiakkaamme myyntitiimin tavoitteena on vakuutusalan tuotteiden aktiivinen myynti b-to-c asiakkaille. Puhelin tulee olemaan merkittävä työvälineesi, joten aiempi myyntikokemus ja asiakaspalvelukokemus laina-, vakuutus- ja pankkipalveluiden parista ovat sinulle erittäin suureksi eduksi. Toivomme sinulta sujuvia it-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kieltä.

Edut
Tehtävän palkkaustaso asettuu valitun henkilön kokemuksesta riippuen välille 2700-3000 e/kk. Lisäksi olet oikeutettu lounas- ja virike-etuun. Tässä on erinomainen mahdollisuus lisätä myyntikokemusta merkittävässä finanssialan asiantuntijaorganisaatiossa ja sen prosesseista.

Lisätiedot
Projektityö kestää alustavasti noin 6 kk ja kyseessä on pääsääntöisesti toimistolla tehtävä kokoaikatyö osittaisella hybdirityömahdollisuudella, joka sijoittuu toimistoaikoihin (ma-to klo 9-20 välille sekä perjantaisin 8:30-16:30 välillä).

Huomioithan, että tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetäthän siis CV:si ja hakemuksesi hakujärjestelmämme kautta mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan, kun tehtävät on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antavat Poolian rekrytointikonsultit Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838) sekä Juho Honkanen (juho@poolia.fi / 020 7290 848).

Poolia
Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.poolia.fi/insurance-sales-advisor-helsinki-16486999/