Hammaslääkäri, Coronaria Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme osa-aikaista hammaslääkäriä Tilkkaan.

Tilkan viiden hyvin varustellun hoitohuoneen hammasklinikalla hoidetaan yksityis-, palveluseteli- ja ostopalveluasiakkaita. Haluamme kasvattaa entisestämme meidän palvelutarjontaamme sekä tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista ja laadukasta hoitoa, osaksi tätä kasvua tarvitsemme sinua. Haemme vahvistusta tiimiimme ja tukenasi on ammattitaitoiset kollegat. Klinikalla tehdään paljon keramiaa ja meillä käytössäsi on skanneri sekä jyrsin. Koulutamme myös henkilökuntaamme säännöllisesti.

Haluamme tukea sinua onnistumaan työssäsi ja yhteistyössä kanssasi rakennamme sinun kalenterisi juuri sellaiseksi mikä edesauttaa onnistumisessa. Työvuorot voidaan sopia aamu- tai iltapainoitteisesti, myös lauantaisin työskentely on mahdollista. Meillä voit luoda monipuolisen työuran itsellesi ja olla oleellinen osa asiakkaiden kokonaisvaltaista hoitotiimiä. Tilkan rento ja nuorekas työyhteisö odottaa sinua täällä. Halutessasi voit toimia työsuhteisena tai ammatinharjoittajana.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan Coronarian tarjoamista työmahdollisuuksista lisää!

Nina Kananen, 040 615 7926, nina.kananen@coronaria.fi

Coronaria Hammasklinikat tarjoavat yksityisen suun terveydenhuollon palveluja perushammashoidosta aina vaativaan erikoishammashoitoon asti. Coronaria Hammasklinikoita on jo lähes 20 ympäri Suomea ja kasvatamme toimintaa suunnitelmallisesti. Toimintamme perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelutoiminta, sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Meillä hammashoitoon pääsee helposti ja nopeasti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/hammaslaakari/mJRK4R