Suunnittelija, Gidon Infra Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme muutaman vuoden kokemuksen omaavaa suunnitteluinsinööriä, jolla on kokemusta vesihuoltoon liittyvistä suunnittelutehtävistä. Geoteknisen suunnittelun ymmärtäminen ja osaaminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä. No-dig-osaajaksi kehityt kanssamme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään kaivamattoman (No-dig) tekniikan asiantuntijaksi. No-dig-tekniikoiden kysyntä kasvaa jatkuvasti, koska ne ovat vähäpäästöisiä ja ympäristöystävällisiä asennustapoja. Yrityksemme päätoimipiste on Turussa, mutta toimimme kaikkialla Suomessa.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta. Toimeksiantomme vaativat CAD-taitoja ja kykyä itsenäiseen projektityöskentelyyn. Tarvitset työssäsi myös englanninkielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Mikäli kaivamaton tekniikka on mielestäsi kiinnostavaa ja haluat päästä kehittymään alan asiantuntijaksi, hae mukaan innostuneeseen joukkoomme!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kanssa nettisivujemme hakulomakkeen kautta https://gidoninfra.fi/meista/meille-toihin/. Lupaamme vastata sinulle mahdollisimman pian.

Lisätietoja työpaikasta saat Jukka Huuskolta puh. 040 759 0043.

Gidon Infra on Suomen ainoa kaivamattomiin eli No-dig-tekniikoihin erikoistunut suunnittelu- ja konsultointitoimisto. #kaivamattaparas
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://gidoninfra.fi/meista/meille-toihin/