Perintäkäsittelijä, Kravia Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Hae viimeistään 30.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kravia Finland Oy (aik. Validius Group) on norjalaiseen Kravia-ryhmään kuuluva vuonna 2014 perustettu valtakunnallisesti toimiva laskutus-, maksunvalvonta- ja luotonhallintapalveluja tarjoava yritys.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen perintäkäsittelijää Espoon Keilaniemessä sijaitsevalle toimistollemme.

Olet reipas ja sanavalmis persoonaa, jolla on jo kokemusta asiakaspalvelusta ja kyky toimia myös haastavissa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävässä luemme eduksesi aikaisemman kokemuksen perintäyhtiöstä tai laskutus- ja reskontratehtävistä. Olet luonteeltasi palveluhenkinen, positiivinen ja tarkka. Sinulla on erinomaiset tietotekniset taidot sekä kyky työskennellä itsenäisesti. Puhut ja kirjoitat sujuvaa Suomen kieltä. Luemme eduksesi kyvyn palvella molemmilla kotimaisilla kielillä. Pärjäät lisäksi myös englannin kielellä.

Tarjoamme tehtävään valitulle henkilölle hyvän ja kattavan perehdytyksen. Pääset mukaan kasvuyritykseen, jossa on vahva yhdessä tekemisen henki.

Perintäkäsittelijän toimenkuva rakentuu toimeksiantajayritysten laskutukseen ja laskusaatavien kotiuttamiseen liittyvästä toimista. Neuvottelet asiakkaiden ja toimeksiantajien kanssa laskutukseen liittyvistä asioista, teet maksusuunnitelmia ja toimit tiiviissä yhteistyössä toimeksiantajiemme ja eri sidosryhmien kanssa, joita ovat mm. käräjäoikeudet sekä ulosottoviranomainen.

Noudatamme luottotieto- ja perintäalan työehtosopimusta. Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot.

Jos olet etsimämme asiakaspalvelun ja reskontratyön ammattilainen, hae tehtävään mahdollisimman pian lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@validius.fi otsikolla PERINTÄKÄSITTELIJÄ. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa TJ, varatuomari Joakim Donner. Yhteystiedot saat asiakaspalvelumme kautta. Asiakaspalvelun numero löytyy kotisivuiltamme.

Aloitamme hakemusten läpikäynnin heti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 30.5.2024. Maksamme luottotieto- ja perintäalan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Hae työpaikkaa osoitteesta