Fysioterapeutti, Reijolan Fysioterapia
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Reijolan Fysioterapiaan olisi ammatinharjoittajan paikka auki. Kyseessä ei ole nykyisen ammatinharjoittajan poisjääminen tai siirtyminen muihin tehtäviin, ainoastaan toiminnan muuttaminen yrittäjäpohjaiseksi. Kaksin yrittäessä saadaan nimittäin enemmän aikaan ja voidaan jakaa taakkaa.

Kyseessä olisi siis eteenpäin menevä yritys missä pääsisit mukaan toimivaan ja kehittyvään yritykseen. Pohjaa olisi rakennettu jo yli viisi vuotta ja toimintakin on vakiintunut, kuitenkin laajentumiselle on hyvät mahdollisuudet.

Etsinnässä olisikin toimelias fysioterapeutti, joka uskaltaa miettiä kuuluisan boksin ulkopuolelta tämän näkyessä rohkeutena toteuttaa itseään yrittäjänä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta yrittäjänä, sillä asenne lopulta ratkaisee! Omaat yrittäjänä luonnollisesti hyvän paineensietokyvyn ja kärsivällisyyden etkä ujostele sosiaalisen median käyttöä vaan ymmärrät sen tärkeyden. Positiivisena asiana näen myös erikoistumista äitiysfysioterapiaan ja yleensä naisten lantionpohjan toimintahäiriöihin.

Mikäli olet kiinnostunut ja haluat päästä toteuttamaan itseäsi, ota yhteyttä, siitähän ei tiedä milloin minä olen asiakkaan kanssa työskentelemässä, mutta sovitaan sitten parempaa hetkeä keskustelulle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:teppo@reijolaft.fi