Sähköautomaatioasentaja, Faktia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyritykselle kokenutta sähköautomaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tunnollinen, aikaansaava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Sinulla tulee olla alan koulutus sekä kokemusta sähköautomaatiolaitteiden huolto-, kytkentä ja asennustöistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
-vähintään 5v kokemusta alan töistä
-omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-soveltuvaa koulutusta
-suomen kielen suullinen ja kirjallinen sujuva osaaminen

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden kehittyä, ja kehittää omaa työtäsi, sekä mahdollisuuden päästä mukaan osaksi mukavaa työyhteisöä.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toimi siis heti ja täytä sähköinen hakemuksesi CV:n palkkatoiveesi kera 30.4.2024 mennessä.

Rekrytoinnista vastaa Jobpari! Huomioithan tämän mikäli sinulla on tehtävään liittyen kysyttävää. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostilla riikka.makinen@lhkk.fi tai puhelimitse 0503534622/ Riikka

Jobpari on osa Faktia Oy:tä ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää. Jobpari vuokraa ja rekrytoi työntekijöitä kaikille toimialoille. Faktia Oy puolestaan tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstö- ja koulutuspalveluita asiakkaillemme. Toimintamme kivijalkana on monialainen yhteistyömalli, jonka avulla etsitään ratkaisuja seudun yritysten henkilöstötarpeisiin ja helpotetaan osaavan henkilöstön saatavuutta. Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://faktia.likeit.fi/advert/2896946