Kosteuskartoittaja, IA-Renovation Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vesivahinkokartoittaja
Haemme joukkoomme vesivahinkokartoittajaa. Tehtävän kuvaus ja työnkuva räätälöidään palkattavan työntekijän osaamisen, koulutuksen, kokemuksen sekä toiveiden ja kykyjen mukaan.
Vastuualueenasi on toimia asiakkaidemme vesivahinkojen kartoituksissa ja rakennusteknisten ongelmien selvittämisessä. Kokemus erilaisista sisäilmatutkimuksista ja näytteenotoista katsotaan eduksi.
Sinulla on aikaisempaa kokemusta vesivahinkojen kartoituksista ja rakenteiden tutkimisesta, tunnet rakenteita ja rakennusfysiikkaa. Olet ulospäin suuntautunut ja positiivinen luonteeltasi, toimit tehokkaasti ja täsmällisesti. Olet rehellinen ja tunnollinen työssäsi.
Edellytämme hyviä ATK perustaitoja, vähintään B-ajokorttia, molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi. Kokemus Meps -tarkastus- ja laskentaohjelman käytöstä sekä muiden erilaisten ohjelmien käytöstä katsotaan eduksi.
Kosteusmittaajan sertifiointi -koulutus, rakennusinsinöörikoulutus ja muut pätevöitymiskoulutukset katsotaan eduksi, mutta nämä eivät ole valinnan välttämätön edellytys.
Toimialueena on pääasiassa Vaasa +80km
Paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Mahlamäki, 0405251007, kari.mahlamaki@ia-renovation.fi
Hakemukset palkkatoiveineen 30.04.2024 osoitteeseen info@ia-renovation.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta