Varhaiskasvatuksen sijainen, Touhula Varhaiskasvatus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Hae viimeistään 7.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tarvittaessa työhön kutsuttavia sijaisia Touhula Tornioon.

Olemme neliryhmäinen päiväkoti Tornion Torpissa. Liikunta on päiväkodissamme arjen toimintojemme punainen lanka, joten odotamme liikunnalista innostusta myös sinulta. Liikunnan mestaritaitaja sinun ei tarvitse olla, innostuneisuus ja myönteinen asenne ovat asioita joita arvostamme. Työyhteisössämme riittää energiaa ja heittäytymistä erilaisiin tempauksiin yhdessä lasten ja perheiden kanssa.

Sijaisuuksiimme sopii varhaiskasvatuksen ammattilainen tai alasta kiinnostunut, tärkeintä on halu olla vaikuttamassa onnellisen lapsuuden luomisessa laadukkaan varhaiskasvatuspäivän kautta. Työ sopii muun osa-aikatyön tai opintojen oheen, aktiiviselle eläkeläiselle sekä muuten vain vapaammasta keikkatyöstä nauttivalle.

Me Touhulassa panostamme hyvään perehdytykseen, jotta sinun on helppo aloittaa työt meillä. Tarjoamme sinulle oman perehdytyskortin sekä erillisen perehdytystuokion sijaisten työsuhdeasioille. Työ itsessään on tiimityötä, ja siten saat aina tiimiltäsi tukea ja apua. Päiväkotiemme arkea rytmittää pienryhmätoiminta, joka mahdollistaa yksilöllisen ja sensitiivisen kohtaamisen lapsiryhmissä. Sijaistaessasi eri ryhmissä, pienryhmätoimintamallimme helpottaa myös sinun työtäsi.

Sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus työllistyä meille kokoaikaisesti, mikäli olet saamassa alalle kelpoisuusehtojen mukaisen koulutuksen. Ajoittain myös epäpäteviä palkataan kokopäiväisiin tehtäviin, jolloin tuemme työhön pätevöitymisessä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä käytettävyyttä arkipäivisin aamu- ja päivävuoroihin.

...Tarjoamme sinulle

- maailman ihanimmat asiakkaat, jotka mahdollistavat eläväisen työpäivän

- monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonallasi

- kattavan perehdytyksen työhösi

- mahdollisuuden saada vakituisemman työsuhteen, mikäli sinulla on / tulee olemaan kelpoisuusehtojen mukainen koulutus.

...Ja me odotamme sinulta

- halua työskennellä lasten parissa

- oma-aloitteista työskentelyotetta ja heittäytymiskykyä uusiin tilanteisiin

- rohkeutta kohdata ja keskustella niin lasten kuin heidän vanhempiensa kanssa

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/varhaiskasvatuksen-sijainen/Zx3dG0