Keittiön vastaava, Kaunissaaren Maja Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kesäravintolan keittiön vastaavana huolehdit keittiön toiminnasta. Sinulta syntyy vaivatta herkullisia á la carte -annoksia suuremmallekin joukolle eikä sormi mene suuhun erikoisempienkaan toiveiden kohdalla. Huolehdit, että keittiö toimii taloudellisesti ja tehokkaasti. Raaka-ainetilaukset, omavalvonta ja keittiön puhtaanapito ovat hallussa, vaikka pääosa työajasta kuluukin ruoan valmistuksen parissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan kesätyön Pyhtään Kaunissaaressa osana mukavaa, iloista ja nuorekasta tiimiämme, kokemustasi vastaavan palkan sekä yrityksemme henkilöstöedut. Edellytämme aiempaa kokemusta keittiömestarin tehtävässä sekä joustavuutta ja mukautumiskykyä erilaisissa tilanteissa. Työtä ja kiirettäkin karttamaton, aina iloisen positiivinen asenne sekä halu tehdä asiat paremmin kuin muut, ovat itsestäänselvyys ja hygieniaosaaminen välttämätön.

Erityishuomio: työ edellyttää asumista saarella työjaksojen aikana, työnantaja järjestää tarvittaessa aittatasoisen majoituksen

Työssä tarvitaan riittävää suomen kielen taitoa ja halua sitoutua kokoaikaiseen työhön koko kesäkaudeksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pasi.kinnunen@kaunissaari.fi