Ateria- ja puhtausalan sijaisuudet, Porin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2024
  • Hae viimeistään 15.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Porin Palveluliikelaitoksella on tarjolla sekä lyhyt- että pitkäaikaisia sijaisuuksia laitoshuoltajille, siivoojille, ruokapalvelutyöntekijöille, ruokapalveluvastaaville ja kokeille sekä näiden alojen yhdistelmätyöntekijöille.

Palvelualueemme muodostuu koko Porin alueelta. Vastaamme koulujen ja päiväkotien ateriatuotannosta ja puhtaudesta. Myös kaupungin toimistojen ja kulttuuripaikkojen puhtaanapito on vastuullamme, samoin monet vapaa-ajan viettopaikat kuten mm. uimahallit keskustassa ja Meri-Porissa, urheilutalot keskustassa ja Noormarkussa. Pääsääntöisesti sijaisuudet ovat kokopäiväsijaisuuksia.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta alalta, palveluhenkisyyttä ja tunnollisuutta. Mutta myös opiskelijat, laittakaa rohkeasti hakemusta tulemaan. Tervetuloa joukkoomme!

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä muodostuu CV. Tallenna hakemuksesi liitteeksi todistukset tutkinnoistasi tai skannaa/ota kuva ja osoitteeseen rekry@pori.fi. Jos olet opiskelija, tallenna liitteeksi oppilaitoksen leimalla varustettu viimeisin opintosuoriteote.

Varaa aika haastatteluun: rekry@pori.fi.

Sähköiseen hakuun ja hakemuksen tekemiseen liittyvissä asioissa saat apua numeroista p. 044 701 9989 ja p. 044 701 0885 tai rekry@pori.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PORI-16-3-13/fi_FI