Ravitsemistyöntekijän sijaisuudet (jatkuva haku), Raahen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2024
  • Hae viimeistään 15.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut tuottaa Raahen kaupungin ja Raahen koulutuskuntayhtymän ateriapalveluita.

Haemme jatkuvalla haulla palvelukseemme ravitsemistyöntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin tapauskohtaisesti. Työtehtävät ja työsuhteen pituudet vaihtelevat tarpeen ja tilanteen mukaan palvelukohteissamme. Lyhyempienkin sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus saada kuntapuolen työkokemusta ja työllistyä myös pidempiin työjaksoihin.

Ravitsemistyöntekijän työtehtäviin kuuluvat toimipisteen ja työvuoron mukaan ruoan ja lisäkkeiden valmistustehtäviä, asiakaspalvelua, tavaran vastaanottoa, ruoanjakelua, -annostelua ja -pakkaamista sekä astia- ja laitehuoltotehtäviä ym. keittiötehtäviä.

Valitulla henkilöllä tulee olla keittiöalan ammatillinen perustutkinto ja työkokemusta alalta sekä hygieniaosaaminen.

Arvostamme työtehtävien hoitamisessa vastuullista otetta työtehtävieni hoitamiseen sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Hakemus sijaisuuksiin tulee toimittaa sähköisesti osoitteessa http://kuntarekry.fi

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelussa selvitämme yhdessä mikä tehtävä ja työkohde olisi soveltuvin henkilön osaaminen ja työmatkat huomioiden. Haastattelun yhteydessä tarkis-tamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/592279/fi_FI