Järjestyksenvalvoja, Festcrew Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2024
  • Hae viimeistään 28.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei järjestyksenvalvoja, tule kanssamme turvaamaan Olympiastadionin konsertteja!

Haluaisitko olla mukana luomassa unohtumattomia hetkiä Olympiastadionin megakonserteissa?
Meillä on tarjolla ainutlaatuinen tilaisuus vastata turvallisuudesta yhdeksässä massiivisessa konsertissa tulevana kesänä, ja me tarvitsemme uusia huipputyyppejä varmistamaan tapahtumien sujuvuuden ja turvallisuuden.

Kuvittele työskenteleväsi sellaisten maailmanluokan artistien kuin Metallica, Bruce Springsteen ja Coldplay keikkojen yhteydessä tai olevasi osana PMMP:n paluukonsertin mahdollistamista. Voit olla osa tapahtumien taustavoimia ja näyttää omalla työpanoksellasi, mitä osaat!

Etsimme työntekijöitä, joilla on vahva asiakaspalveluasenne, arvot kohdillaan ja halu tehdä tapahtumista turvallisia ja viihtyisiä. Työn vaatimuksena on suoritettu järjestyksenvalvojakurssi ja poliisin myöntämä järjestyksenvalvojakortti.
Työ on joustavaa ja keikkaluonteista, joten voit heittäytyä hommiin silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Eikä tarvitse sitoutua kokopäiväiseen duuniin - tämä työ on mainio lisä opiskeluiden tai muiden töiden rinnalle!

Mitä me tarjoamme?
Vauhdikkaita keikkatöitä osaavassa tiimissä Suomen suurimmissa tapahtumissa.
Vaihtelevia työtehtäviä turvallisuuden parissa. Jokainen keikka on erilainen!
Unohtumattomia kokemuksia ja reilusti uusia työkavereita.
Tuntipalkan ja mahdollisuuden tehdä keikkaa joustavasti omaan kalenteriin sopiviin aikoihin.

Mitä me sitten arvostamme?
Pärjäämistä paineen alla,
joustavuutta muutostilanteissa,
kykyä työskennellä porukassa,
luontaisesti sosiaalista luonnetta ja tiimipelaajan asennetta.
Jos sinulla on jo kokemusta tapahtuma-alalta tai turvallisuusalalta, tai puhut sujuvasti englantia, se on ehdoton plussa!

Näytä meille, miksi juuri sinä olisit unelmatiimiläisemme! Jos tämä kuulostaa juuri sinun jutultasi, kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi työnhakulinkin kautta.

Tule mukaan luomaan unohtumattomia hetkiä!

Festcrew Oy kuuluu Local Crew Oy -konserniin, joka on maamme suurimpia tapahtumaturvallisuus- sekä turvallisuuspalveluiden tuottajia. Olemme vuosien varrella osallistuneet tuhansien kokemusten toteuttamiseen pienen pienistä juhlista Suomen suurimpiin yleisötilaisuuksiin. Olkoon lavalla AC/DC, Madonna tai naapurin Reiskan humppapumppu on turvallisuus loppuun asti harkittua ja mottomme mukaisesti takaamme "turvallisuutta huvin vuoksi...". Olemme asettaneet laatuvaatimuksemme korkealle ja jokaisella toimeksiannolla kurkotamme ylöspäin ja yritämme ylittää omatkin odotuksemme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://forms.gle/xPP3pUTa8L4yk1E48