Toimintaterapeutteja, CogniMed Oy, Helsingin toim, CogniMed Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
CogniMedilla on alusta asti panostettu terapeuttiemme hyvinvointiin, ja meillä se näkyy ilona ja läsnäolona päivittäisessä arjessa. Meillä pääset jakamaan ajatuksia kollegoiden kanssa omassa tiimissä, joka on arjessasi aidosti läsnä. Missiomme on tarjota ainutlaatuinen yrityskulttuuri työntekijöille ja tätä kautta mahdollistaa täydellä sydämellä toteutettua terapiaa asiakkaille.

Haemme tiimiin jäsentä, joka suhtautuu intohimoisesti kuntoutustyöhön ja työssä kehittymiseen arvostaen rentoa ja samalla asiantuntevaa työyhteisöä ympärillään. Tehtävä edellyttää vähintään kahden vuoden kokemusta toimintaterapeuttina työskentelystä sekä halua tehdä kuntoutustyötä asiakkaan arjen ympäristöissä. Hyvät yhteistyötaidot ovat tässä tehtävässä keskeisessä asemassa, sillä yhteistyö asiakkaan lähipiirin ja verkoston kanssa on tärkeä osa työtäsi. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta lasten ja nuorten toimintaterapiasta neurologisessa, neuropsykiatrisessa ja/tai psykiatrisessa viitekehyksessä. Eduksi katsomme myös aikaisemman lisäkouluttautumisen erityisesti lasten ja nuorten terapiamenetelmäkoulutusten osalta. Pidämme arvossa laadukasta työjälkeä ja perehtyneisyyttä. Panostamme jatkuvaan lisäkouluttautumiseen ja meillä pääset syventämään osaamistasi oman asiakaskuntasi ja mielenkiinnon kohteittesi mukaan.

Helsingin toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Herttoniemessä, ja asiakaskäynneille on mahdollista kulkea julkisilla tai omalla autolla. Työ on liikkuvaa, ja käyntejä toteutetaan pääsääntöisesti asiakkaiden arkiympäristöissä aina järkevien etäisyyksien päässä. Arki on meillä joustavaa ja pääset suunnittelemaan täysin itsenäisesti oman työviikkosi aikataulut. Toimintaterapiavälineistö on meillä huippuluokkaa, ja sitä päivitetään jatkuvasti vastaamaan terapeuttien tarpeita. Meiltä löytyy myös talon sisäiset materiaalinvalmistajat ja kattava hallinnollinen tukitiimi, joka varmistaa, että pääset keskittymään täysillä terapiatyöhön.

Meillä pääset osaksi rentoa, positiivista ja ammattitaitoista toimintaterapiatiimiä, jossa tiiminvetäjä toimii myös toimintaterapeuttina. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen, ja arkityössä sinua tukevat pitkän uran tehneet kollegat ja CogniMedin muu työyhteisö aina tarpeen mukaan - meillä pulmien kanssa ei jää koskaan yksin.

Meillä toimintaa kuvaa ILO, eli yhdessä tuotetut yrityksen arvot:
Innostumme
Luotamme
Onnistumme

Me tarjoamme sinulle:

Hyvinvoivan ja rennon työyhteisön sekä lämminhenkiset ja ystävälliset esihenkilöt ilman jäykkää hierarkiaa. Työsuhteeseen sisältyy aina myös virike-, lounas- ja hierontaetu, laaja työterveyshuolto, oma luottokortti materiaalihankintoja varten, korkealaatuinen työnohjaus ja työviihtyvyyttä sekä -jaksamista tukeva monipuolinen virkistystoiminta.

Tarjoamme myös vahvan tuen toimintaterapeutin työhön sekä ammatillisen kehittymisen koulutusten ja työnohjauksen kautta. Työhösi saat kaiken tarvitsemasi terapiamateriaalin ja toimivat työvälineet.

Tarjoamme myös erilaisia ansaintamalleja, joista sinä voit valita itsellesi sopivimman. Voit valita joko kiinteän kuukausipalkan bonusjärjestelmän kera, joustavan työmäärään perustuvan laskutuspalkan tai työskennellä ammatinharjoittajana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hakemus@cognimed.fi