Moottoripyöräkouluttaja, Epic Autokoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme mahdottoman mukavaan porukkaamme kesäsesongiksi uutta Moottoripyöräkouluttajaa AM120- ja A-ajokorttiluokkien opetukseen Kymenlaakson alueelle.

Sovit porukkaamme, jos sinulla on hyvä asiakaslähtöinen asenne, oma hauska huumorintaju ja syntymälahjana saatua kärsivällisyyttä,
jota opetushommissa tarvitaan.

Luonnollisesti vaadimme liikenneopettajaluvan tai liikenneopettajia kouluttavan laitoksen myöntämän harjoitteluluvan. Lisäksi odotamme sinulta näppäryyttä erilaisissa digitaalisissa kanavissa toimimiseen. Arvostamme suuresti, mikäli sinulta taittuu suomen
kielen lisäksi englannin tai ruotsin kieli.

Meillä on viimeisen päälle nykyaikaiset ja toimivat työvälineet sekä opetuskalusto, ja tietysti parhaimmat asiakkaat. Kehitämme Epicillä aktiivisesti johtamista ja työntekijäkokemusta, sekä tarjoamme ammatilliseen kehittymiseen koulutusmahdollisuuksia.

Jotta sinä voisit pitää huolta asiakkaistamme, me huolehdimme sinusta mm. tarjoamalla laadukkaat työvälineet ja Epassi-edun.

Tule kuulemaan lisää avoimesta tehtävästä TE-live lähetykseen pe 19.4. klo 13.30: https://te-live.fi/lahetykset/X8c4exzHU.

Tarkemmin tehtävästä osaa kertoa aluepäällikkömme Timo Tapaninen, soittele Tillelle numeroon 044 481 1208 ja selvitä sinua askarruttavat kysymykset.

Hakuaika päättyy 03.05.2024. Hae pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja työn aloituksesta voimme sopia nopeastikin!

https://www.youtube.com/watch?v=1cwcwqiKt48
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:timo.tapaninen@epicautokoulu.fi