Perheohjaajia (kesätyö), Humana Avopalvelut, Sein, Humana Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule perheohjaajaksi Seinäjoelle Humana Avopalveluille kesäksi!

Haluatko itsellesi työn kesäksi, jossa voit toteuttaa itseäsi? Jossa vastuun mukana tulee iso annos vapautta; vapaus suunnitella itse omat aikataulunsa, vapaus tehdä työtä omalla tyylillään? Meillä jokainen työntekijämme on hyvinvaikuttaja ja elämänarvon kasvattaja.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Etsimme avopalveluihin sekä Tukipuun perhekuntoutusyksikköön perheohjaajia kesätöihin.

Humanan Avopalvelut (https://www.humana.fi/avopalvelut/) tukevat kokonaisvaltaisesti asiakkaiden arkea ja hyvinvointia. Palveluitamme ovat mm. sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen perhetyö, avoperhekuntoutus ja yksikössämme toteutettava perhekuntoutus, jälkihuoltotyö ja ammatillinen tukihenkilötyö. Toteutamme myös tuettuja ja valvottuja tapaamisia sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakasperheille.

Avopalveluissa työskentely on monipuolista, haastavaa, jatkuvasti ammatillisesti kehittävää ja mielenkiintoista asiakkaan kotiin vietävää tukemista sekä asiakkaan prosessissa mukana kulkemista. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa jokainen työntekijä tuo oman persoonansa, osaamisensa ja vahvuutensa työhön. Työmme perustuu aina tavoitteelliseen ja asiakaslähtöiseen työotteeseen.

Kun on aidosti hyvä työtiimi ja esihenkilö on tukena, on ihan sama kenen kanssa menen työpariksi. Aina tietää toisen olevan osaava ja rinnalla." -Tuleva tiimikaverisi

Teemme töitä joustavasti perheiden tarpeiden mukaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Minkälaista työkaveria olemme etsimässä?

Haemme moniin eritehtäviin työntekijöitä, ja sinulla voi olla sote-alan AMK-tutkinto (esim. sosionomi tai sairaanhoitaja). Lisäksi lähihoitajille tarjoamme tuntityötä.

Odotamme työkokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai perheiden parissa työskentelystä. Lisäksi tehtävä edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä halua olla tukena arjessa turvallisena ja luotettavana aikuisena. Työssä onnistuminen vaatii joustavaa työotetta, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että uuden oppiminen on sinulle luontevaa ja kykenet huolehtimaan työstäsi myös itsenäisesti.

Tehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen, ammatillisesti kehittävän työn. Meillä voit myös hyödyntää ja kehittää monipuolisesti omaa osaamistasi. Pääset mukaan ihan parhaaseen työyhteisöön, jossa on välittävä ilmapiiri. Meillä on motivoitunut henkilöstö, jossa työskentelymuotojen kehittämiseen sekä omien vahvuuksien ja erityisosaamisen käyttöön tuetaan ja kannustetaan.

Tuemme henkilöstön hyvinvointia ja tarjoamme lakisääteistä kattavamman, yksityisen työterveyshuollon.

Humanasta saat itsellesi arvovastuullisen työnantajan. Uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme hyvinvaikuttaa ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä arvoistamme: sitoutuminen, vastuullisuus sekä kohtaaminen ja ilo.

Kiinnostuitko? Nyt haluaisimme kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sanna Ala-Kojola, p. 0447506182, sanna.ala-kojola@humana.fi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa helposti nettisivujemme kautta. Emme vastaanota sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Humana (https://www.humana.fi/) on johtava pohjoismainen sosiaalialan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 3 600. Autamme ja tuemme 7 500 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään - ja tätä visiota toteutamme hyvinvaikuttamalla (https://www.humana.fi/tietoa-humanasta/hyvinvaikuttajat/) ihmisiin ja yhteiskuntaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.humana.fi/jobs/3382110-perheohjaajia-kesatyo-humana-avopalvelut-seinajoki