Sairaanhoitaja, VARAKOTI VARPUNEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vastaava sairaanhoitaja/ sairaanhoitaja, vakituinen Lieksan kotihoito ja tehostettu palveluasuminen

Haemme sairaanhoitajaa Varpuseen - osaamisesi ja asiantuntemuksesi mukainen työ!

Varpunen etsii innostunutta ja lämminsydämistä sairaanhoitajaa osaksi ihmisläheistä ja persoonallista tiimiämme Lieksassa. Täällä pääset muovaamaan tehtävänkuvaasi oman asiantuntemuksesi ja erikoisosaamisesi mukaisesti. Oletko kenties kehittänyt osaamistasi YAMK- tai geronomin opinnoilla?

Lupaamme muotoilla sinulle koulutustasi vastaavan työnkuvan. Tarjoamme, paitsi maagisen työyhteisön, myös ma-pe päivätyön, joka tasapainottaa työn ja vapaa-ajan. Hyödynnä mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen, monipuolisiin henkilöstöetuihin ja työskentele uusissa, modernissa työtiloissa, kauniin miljöön keskellä.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja neuvoteltavissa. Työntekijänä Varpusessa nautit kattavasta työterveyshuollosta, jumistoppi-palvelusta ja henkilökunnan alennuksista, sekä 300€:n E-passista - koska sinun hyvinvointisi on meille ykkösjuttu. Tapanamme on myös tyhy:illä useasti vuodessa hyvän ruuan ja kulttuurin parissa. Jos sydämesi sykkii ikäihmisille ja haluat kasvaa ammatillisesti.

Hae nyt! Lähetä hakemuksesi meille, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme innolla hakemustasi ja mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi maagiseen Varpusen tiimiimme Lieksassa!

Hakemukset: Sari Salo 050 478 6827 sari.salo@varpunen.fi
Lisätietoja työstä: Nina Turpeinen 040 151 3703 nina.turpeinen@varpunen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sari.salo@varpunen.fi