Autonasentaja, ajoneuvoasentaja, Suomen Laaturengas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ahkeraa ja omatoimista ajoneuvoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Turun palvelupisteeseemme. Oletko kiinnostunut alasta ja sinulta löytyy työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtäviin kuuluvat pääosin helpot ja mukavat henkilö- ja pakettiautojen huoltotyöt, asiakaspalvelu ja myynti sekä kevyen puolen rengasasennukset.

Hakijalta toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, kokemusta autonasentajana toimimisesta, reipasta asennetta työtä ja työkavereita kohtaan, joustavuutta, sekä kokemusta autohuollosta. Kokemus rengasasennuksista katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja oppimishaluinen, sekä reilu tiimipelaaja.

Nuorekkaassa tiimissämme myös viihdytään hyvin ja työilmapiiri on leppoisampi!

Jos kiinnostuit tehtävästä ja uskot pärjääväsi siinä, niin ota heti yhteyttä, joko puhelimitse 050 3043353 tai tule esittäytymään suoraan myymälään osoitteessa Vanha Littoistentie 10, 20520 TURKU.
Työt alkaa HETI tai sopimuksen mukaan 2.5.2024 mennessä. Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 30.4.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien tekijöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@laaturengas.fi