Yrittäjä, Pieni Huili
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomalaiseen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut ekokauneushoitola ja hyvinvointihuone Pieni Huili Lauttasaaressa tarjoaa mielenkiintoisen paikan reippaalle ja yrittäjähenkiselle ammattilaiselle.

Etsin hoitolaani toiseksi yrittäjäksi kehonhuollon ammattilaista. Voit olla joko koulutettu hieroja, fysioterapeutti, naprapaatti tai osteopaatti, mutta pääasia on, että kohtaat asiakkaasi myötätunnolla ja kuuntelet häntä herkällä korvalla. Työkaverinasi ja toisena yrittäjänä toimii hoitolan perustaja, joka on kosmetologi ja koulutettu hieroja.

Pieni Huili täyttää kuluvana vuonna kuusi vuotta. Sille on vakiintunut oma asiakaskunta, joka pääosin asuu alueella. Hoitola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lauttasaaren viehättävässä ytimessä, aivan Lauttis-kauppakeskuksen ja metroaseman lähimaastossa. Alueelta löytyy myös 4 tunnin kunnallisia parkkikiekkopysäköintipaikkoja asiakkaille.

Odotan, että jaat Pieni Huili -hyvinvointihuoneen arvot. Ne ovat ekologisuus, luonnonmukaisuus, hyvä ammattitaito ja lempeä asiakkaan kohtaaminen.

Hoitolan tilat ovat melko pienet. Näistä käytännön syistä hoitolan tilat ovat aina yksin sinun ja sinun asiakkaasi käytössä toisen yrittäjän kanssa sovittujen omien työvuorojen ajan.

Edellytän sinulta oma-aloitteista otetta työhön, professionaalia ja osaavaa työmotivaatiota sekä vilpitöntä halua edistää asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työn sujumisen vuoksi sinun tulee osata hyvin suomea ja sinulla tulee olla jo aiemmin omaksuttu ystävällisen rauhallinen asiakaspalveluasenne.

Hoitolassa käytetään Timma-ajanvarausjärjestelmää, johon sinulla on uutena yrittäjänä mahdollisuus liittyä palveluntarjoajan kuukausimaksua vastaan.

Aloittaa voit mahdollisimman pian tai yhteisen sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro kernaasti hieman itsestäsi ja odotuksistasi. Itse kerron mielelläni lisää myös Pienestä Huilista!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:pia@pienihuili.fi